Vrouw neemt het op tegen raceauto: wie wint? (video)

Dat zie je niet elke dag, een dame die het opneemt tegen ’s werelds snelst optrekkende sportwagen. Toch doet ze het, de Australische hordeloopster Michelle Jenneke, ook wel bekend omwille van haar excentrieke opwarmbewegingen.Kent u Michelle Jenneke nog niet? Maak daar dan maar snel werk van, want de 21-jarige hordeloopster beschikt best wel over een […]

Dat zie je niet elke dag, een dame die het opneemt tegen ’s werelds snelst optrekkende sportwagen. Toch doet ze het, de Australische hordeloopster Michelle Jenneke, ook wel bekend omwille van haar excentrieke opwarmbewegingen.
Kent u Michelle Jenneke nog niet? Maak daar dan maar snel werk van, want de 21-jarige hordeloopster beschikt best wel over een figuurlijk stel cojones. Onlangs werd ze uitgedaagd door Top Gear-frontman Jeremy Clarkson. Bedoeling was dat hij het met zijn razendsnelle Nissan GTR zou opnemen tegen de sympathieke brunette over een afstand van 50 meter heen en 50 meter terug. Nooit eerder gezien, dus was best wel spannend.

Tegelijkertijd maakte Clarkson van de gelegenheid gebruik om van Jennekes opwarmkunsten te genieten, net zoals ze dat voor elke loopwedstrijd doet (zie video onderaan). Oh, en ook Michelle Jenneke nam deel aan de Ice Bucket Challenge. In bikini. De alleronderste video is daar het levende bewijs van. (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments