“Walter Michiels een dronkaard? Verzinsels van de pers!”

Sabine, het lief van ‘Pico  Coppens’, is ook een zot geval. Eerst zegt ze dat Walter haar vals gebit uit haar mond klopte en dat zij zichzelf verdedigde met een broodmes, nu zijn het allemaal verzinsels van de pers. Walter Michiels heeft altijd grote dorst en wanneer hij gedronken heeft kan hij een arrogante, degoutante […]

Sabine, het lief van ‘Pico  Coppens’, is ook een zot geval. Eerst zegt ze dat Walter haar vals gebit uit haar mond klopte en dat zij zichzelf verdedigde met een broodmes, nu zijn het allemaal verzinsels van de pers.

Walter Michiels heeft altijd grote dorst en wanneer hij gedronken heeft kan hij een arrogante, degoutante klootzak zijn. Dat is al meermaals zo gebleken. Toen Sabine moest dienen als boksbal en dit het zoveelste incident was dat tot bij het gerecht kwam, was de rechter het beu. Hij wilde een psychiatrisch onderzoek instellen naar Walter.

Volgens Sabine Melaerts, zijn vriendin die blijkbaar een even harde slag van de molen kreeg, zijn dit nu allemaal verzinsels van de pers. “Mocht Walter mij ooit slaan, dan zou ik hem snel buiten stampen. Elkaar slaan, daar zijn wij niet toe in staat, wij houden wel van elkaar. Allemaal verzonnen”, zo zegt ze nu in Blik.

Ook dat van de rechtszaak of het psychiatrisch onderzoek is volgens de vrouw verzonnen. “Er is helemaal geen rechtszaak! Wij hebben alleen maar een advocaat die ons beschermt tegen deze leugens. Meer kan ik daar niet over zeggen. Psychiatrisch onderzoek? Allemaal verzonnen door de pers ja!”
Ocharme Sabine en Walter toch. Maar het is niet enkel de pers die het koppel de duivel aandoet. “Iedereen pest ons. De politie, de mensen uit de buurt,…”
Dan gaat het financieel ook al niet over rozen. “Walter en ik zijn beide invalide. We kunnen niet werken, maar krijgen een uitkering van de overheid. We komen daarmee juist rond, het is niet altijd gemakkelijk.”

Dat de Walter een zuipschuit is? Ook verzinsels van de pers! “Komaan zeg, wij drinken al eens een glaasje wijn bij het eten, maar wie doet dat niet? Dat een drankprobleem noemen, gaat al heel ver.”

Als Walter een glaasje wijn bij het eten heeft gedronken, dan laat hij zijn blote kont wel eens zien: (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.