Walter Michiels knijpt in borsten van mama Ann Ceurvels Entertainment
Walter Michiels knijpt in borsten van mama Ann Ceurvels
Entertainment

Walter Michiels knijpt in borsten van mama Ann Ceurvels

Altijd lachen, gieren, brullen geblazen met Walter ‘Pico’ Michiels op de set. Zo kneep hij ooit eens in de borsten van de mama van Ann Ceurvels terwijl hij er toetergeluiden bij maakte. Bron van dienst was niemand minder dan Boma, die in P-magazine enkele leuke details kwijt wilde.
Blijkbaar was Walter ‘Pico’ Michiels een crème van een jongen met een goeie inborst. Totdat hij gedronken had. Alcohol maakte van hem een duivel, die hulp nodig had. Die kwam er ook, van collega Johny ‘Xavier’ Voners. “Al heb ik hem meteen gewaarschuwd, want dat soort mensen pleegt vaak roofbouw op wie hen wil helpen”, vertelt Marijn Devalck in P-magazine.

Voor Marijn was de maat vol toen een bezopen Walter de opnames grondig verstoorde. “Hij vertikte het om zijn tekst te lezen, dus deden we verder zonder hem, maar hij bleef hardop monkelen en stoorde de rest. Toen heb ik inderdaad met mijn vuist op tafel geslagen: ‘Walter, houd uw mond.’ – ‘Ochjoenge,wamoeidegiju…’ – ‘Walter, ik tel tot drie. Als je dan niet buiten bent, gooi ik je zelf buiten.’”

Vervolgens vluchtte Michiels naar het bureau van Cas Goossens, maar die flikkerde hem gelijk buiten. Voor altijd. “Ik had niks tegen Walter, maar soms werd het echt beschamend. Zelfs op de set. Bijvoorbeeld toen de jonge Ann Ceurvels een gastrol had in de reeks. Haar ouders zaten ook in het publiek en na de opnames dronken we allemaal samen nog wat. Ze stelde ons aan haar ouders voor. Maar haar moeder had wel een nogal diep decolleté en dat was Walter ook niet ontgaan. ‘Amaj, gij ed schoon tetteuh.’ Waarop hij er stevig in kneep met de nodige toetergeluiden erbij. En dan moesten wij ons weer excuseren”, aldus Devalck.

Als die borsten van haar mama er even goed uitzagen als die van Ann zelf, dan kunnen we hem eigenlijk geen ongelijk geven, toch? (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties