“Wie fulltime werkt moet geen kinderen nemen”

De Nederlandse zanger Jan Smit, het jongetje dat uitgroeide tot een hype waar hij nog steeds van profiteert, wil niet dat zijn echtgenote Liza weer aan het werk gaat. Dat zei hij tijdens een interview met het magazine Flair Mama.Zijn echtgenote was voor hun huwelijk aan de slag bij het Openbaar Ministerie. Het koppel heeft […]

De Nederlandse zanger Jan Smit, het jongetje dat uitgroeide tot een hype waar hij nog steeds van profiteert, wil niet dat zijn echtgenote Liza weer aan het werk gaat. Dat zei hij tijdens een interview met het magazine Flair Mama.
Zijn echtgenote was voor hun huwelijk aan de slag bij het Openbaar Ministerie. Het koppel heeft een dochter, Liza had al een dochter uit een eerdere relatie. Smit wil niet dat zijn vrouw opnieuw fulltime gaat werken. Volgens hem hebben ze de luxe dat ze niet allebei moeten gaan werken.

De zanger vindt dat mensen die fulltime werken geen kinderen moeten nemen. “Er zijn ook mensen die niet in die positie zijn en die allebei moeten werken omdat ze het geld hard nodig hebben. Daar zal ik niets van zeggen. Maar in ons geval… We hebben kinderen omdat we dat graag willen en omdat we er graag voor ze willen zijn”, vertelt hij in het magazine.

Hoe hij over de rolverdeling denkt, wordt onmiddellijk duidelijk: de 26-jarige Nederlander is niet van plan om zijn zangcarrière op te geven. “Ik blijf niet thuis. Dus ik wil graag dat Liza nu gewoon thuis is. Misschien als de kinderen wat ouder zijn. Dan zou ze hooguit twee of drie dagen gaan werken.”

Vrouwen aan de haard… Tijdens de komende shows die Jantje Smitje gaat doen, toch maar voorzichtig zijn wanneer een paar extreme feministes hem duidelijk willen maken hoe zij over zijn standpunten denken.

Beeld: Photonews

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments