Wie heeft er interesse? Roger en Laura van Temptation Island zoeken iemand voor trio: ‘We zijn wild and free’

Wie heeft er interesse?

Laura en Roger deden in 2019 mee aan Temptation Island en kan je sindsdien dus ook influencer noemen. Ze gaan wel de geschiedenis in als ‘saaiste Temptation koppel ooit’. Zo is trouw zijn aan je partner natuurlijk belangrijk, maar dat wou voor hen ook zeggen dat ze hun uiterste best deden om zo saai mogelijk te zijn.

Ondertussen zijn ze wel uit elkaar geweest en terug samen gekomen en ze zouden nu naar verluidt alweer een stuk avontuurlijk zijn. Zo vroeg één van de fans van Roger of ze interesse zouden hebben in een trio. Verrassend genoeg ziet Roger en zelfs zijn Laura dat volledig zitten. Dezelfde dame die niemand in haar buurt wou op Temptation wil dus nu zelfs iemand extra in haar bed:

‘Waarom niet?’ We zijn zes jaar samen. Dan heb je een mentaliteit van ‘living young, wild and free’. Alles een keer meegemaakt hebben. Wel nooit met mannen. Dus mannen, gedraag jullie.”

Voor de geïnteresseerden zouden we zeggen: waag je kans en wie weet ben jij de gelukkige die binnenkort mag ‘knuffelen’ met Laura en Roger.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments