Win de exclusieve jaarkalender van stripster Kelly!

Like dit veel en blote borstjes worden uw deel!

Trouwe lezers onder jullie hoeven we stripster Kelly niet voor te stellen. Geregeld komt deze wulpse knapperd op de proppen met hete verhalen die ze doorheen de week en gedurende het weekend allemaal meemaakt, van privé-feestjes tot de grote erotica-beurzen in heel Europa.

Als dank voor het trouwe publiek dat jullie wel zijn, komt ze met een leuk initiatief. Ze heeft 2 jaarkalenders te verdelen onder onze lezers. Let op…het is niet de bedoeling dat wij deze kalenders zomaar van onze redactionele muur halen en deze aan de eerste de beste geile gluiperd willen bezorgen, neen, integendeel!

Hoe dan wel? We hebben een eerste exemplaar (A4) dat we verloten onder de eerste 100 likes die we halen op de post op onze Facebookpagina. Een groter exemplaar (A3) halen we pas van onze muur als we effectief 250 likes op diezelfde post halen! Win je niet en wens je toch een exclusieve kalender aan te schaffen? Neem dan zeker eens een kijkje op Kelly’s website. Een preview vind je alvast in onze fotogalerij.

Ps: ze laat nog weten dat wij komende woensdag een nieuwe reeks foto’s van haar optreden in Rouen in onze mailbox mogen verwachten…we kijken er al naar uit! (JA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.