Zatlap VS politie: 5-0 (video)

Wat zou u doen als u zichzelf alweer in een karreke hebt gedronken en beseft dat u met de wagen bent? Simpel, een nachtje autoslapen! Net wat deze überzatlap ervan dacht…Men heeft “beschonken zijn”, “zat zijn” en “bezopen zijn”. Wat deze man precies is, is nog niet duidelijk, maar het levert wel hilarische televisie op. […]

Wat zou u doen als u zichzelf alweer in een karreke hebt gedronken en beseft dat u met de wagen bent? Simpel, een nachtje autoslapen! Net wat deze überzatlap ervan dacht…Men heeft “beschonken zijn”, “zat zijn” en “bezopen zijn”. Wat deze man precies is, is nog niet duidelijk, maar het levert wel hilarische televisie op. Zo vond televisiezender Eén enkele jaren geleden dat dit fragment uit het leven gegrepen is. Dat is ook zo, maar zoiets begrijpen is nog net een bruggetje verder.

Uiteraard zijn we blij dat de politie hier flink hun werk deed, want midden in de nacht onterecht parkeren op een gehandicaptenplaats is stout. Onze glimlach wordt breder naarmate de zatlap wakkerder en wakkerder wordt, want zulke uitspraken a.k.a artistiek gebrabbel horen gewoonweg thuis op de planken.

Maar ons gelach kan niet meer op als we zien dat de tweekoppige politiepatrouille eigenlijk helemaal niets kan beginnen tegen een instabiele en stomdronken vent. Dringend tijd dus voor wat “baastand”! Nu, versta ons niet verkeerd. Dit is regelrecht schrijnend en het zal de arme man ook heel wat centjes kosten. Maar laat het een troost zijn, “da rekeningske plakt hij toch op hunnen bek”… En zo bombardeerde deze man zich tot een welverdiende Youtube-klassieker. (KDN)

http://www.youtube.com/watch?v=uKI699WIW9E

Leave a Reply

Your email address will not be published.