Zo ziet Joy Anna Thielemans er binnen 40 jaar uit (foto)

Altijd leuk om te weten hoe iemand er op zijn of haar oude dag uit zou zien. Nog leuker dat we nu een beeld krijgen van Joy Anna als oude grijskop. Want haar volumineuze, blonde lokken werden even helemaal grijsgekleurd…Geen stress, Joy Anna Thielemans wordt nog niet grijs. Dat houden we voor binnen een tiental […]

Altijd leuk om te weten hoe iemand er op zijn of haar oude dag uit zou zien. Nog leuker dat we nu een beeld krijgen van Joy Anna als oude grijskop. Want haar volumineuze, blonde lokken werden even helemaal grijsgekleurd…
Geen stress, Joy Anna Thielemans wordt nog niet grijs. Dat houden we voor binnen een tiental jaren. Maar blijkbaar is grijs haar een nieuwe trend – we geloofden onze oren ook niet echt – en aangezien Joy Anna een trendsetter is van het eerste uur, moest ze dat uitgeprobeerd hebben. In Flair, uiteraard, waarin de 22-jarige schoonheid elke week haar hersenkronkels blootlegt en een experiment aangaat met haar buitenkant.

Deze week dus: grijs haar. En geen fakerij, maar de real shit. “Het was geen pruik. Mijn haar werd écht volledig grijs gespoten”, vertelt ze aan Clint.be. Een aangename verrassing, zo blijkt. “Als het van mij afhing, liep ik elke dag met grijs haar rond. Maar helaas kan ik me dat niet permitteren, omdat ik andere verplichtingen heb”, doelt ze op haar rol als blonde Jana in de Eén-serie Thuis.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Joy Anna met een ander kleurtje rondloopt. Toen ze enkele jaren geleden meespeelde in Vermist, kreeg ze een donkerbruin-rosachtige coupe aangemeten. Maar nogmaals: geen stress. Onderstaande foto was een tijdelijke ingreep. Ondertussen ziet Joy Anna er weer sprankelend uit, zoals op de onderste foto. (KDN)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments