Angstaanjagende Teigetje uit de tweede Winnie de Poeh-horrorfilm bezorgt je nachtmerries Film & TV
Angstaanjagende Teigetje uit de tweede Winnie de Poeh-horrorfilm bezorgt je nachtmerries
Film & TV

Angstaanjagende Teigetje uit de tweede Winnie de Poeh-horrorfilm bezorgt je nachtmerries

De geliefde beer Winnie de Poeh en zijn vrienden keren voor een tweede keer terug in een angstaanjagende make-over. Na het succes van de horrorfilm Winnie de Pooh: Blood and Honey eerder dit jaar komt er een vervolg, en deze keer staat de focus op de geliefde vriend van de beer, Teigetje.

Het personage kwam niet voor in de eerste film omdat het destijds geen deel uitmaakte van het publieke domein. Maar nu zal Teigetje op 1 januari 2024 daar wel deel van gaan uitmaken, een maand voor de releasedatum van Blood and Honey. Producent Scott Jeffrey sprak over de gruwelijke nieuwe benadering van het personage en vertelde aan IGN: "Teigetje is ongelooflijk gewelddadig. Hij houdt ervan zijn slachtoffers te martelen voordat hij ze vermoordt.”

Groter budget dan de eerste film

Ondanks een budget van slechts 100.000 dollar voor de eerste film, heeft deze naar verluidt maar liefst 5,2 miljoen opgebracht aan de box office. Jeffrey voegde eraan toe: “Het vervolg heeft een aanzienlijk hoger budget. We kunnen dus echt een schokkende, explosieve en met bloed doordrenkte film creëren. Ik denk echt dat mensen zullen genieten van wat we aan het maken zijn." We krijgen ook een eerste blik op angstaanjagende personage en het is veilig om te zeggen dat het een nachtmerrieachtige verschijning is!

10 dagen productie

Over de eerste film werd gezegd dat het ongeveer 10 dagen in beslag nam om hem te maken. Het verhaal volgt Poeh en Knorretje, die steeds ‘hongeriger en wilder’ worden omdat Christoffer Robin hen negeert vanwege zijn nieuwe vriendin en universiteit. Christoffer keert terug en ontdekt dat zijn oude wilde vrienden niet meer zijn wat ze lijken. Poeh en Knorretje zetten hun razernij voort en richten zich op een afgelegen hut, waar een groep meisjes van de universiteit verblijft. Geen kinderanimatie dus!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties