Bloederige zombie shooter Dead Island 2 neemt je mee naar het ultieme Californische muziekfestival in de uitbreiding SoLA games
Bloederige zombie shooter Dead Island 2 neemt je mee naar het ultieme Californische muziekfestival in de uitbreiding SoLA
games

Bloederige zombie shooter Dead Island 2 neemt je mee naar het ultieme Californische muziekfestival in de uitbreiding SoLA

Ontwikkelaar Dambuster Studios en uitgevers Deep Silver en Plaion, hebben de tweede uitbreiding voor de zombiegame Dead Island 2 uit de doeken gedaan. De tweede uitbreiding heet SoLA, komt snel uit en draait om een muziekfestival met zombies.

Wederom zijn we in een post-apocalyptische Los Angeles, maar dan op een nieuwe locatie genaamd SoLA, het ultieme Californische muziekfestival, gebouwd op eeuwenoude gronden. Een dodelijke virus verspreidt zich door The Valley waardoor bewoners veranderen in bloeddorstige zombies die worden gedreven door een ritme vanuit de aarde genaamd de beat van de Autophage. Spelers moeten naar het festival om de ondergrondse bedreiging te stoppen.

De uitbreiding komt met nieuwe vijanden waaronder de Whippers die door de Autophage tot krankzinnige zelfhaat zijn gedreven waardoor ze ogen als een levendige nachtmerrie. Met uitwendige darmen kunnen de Whippers je van afstand raken. Daarnaast wordt de Clotter in de DLC geïntroduceerd. Een zombie die zich kan ontbinden in een hoopje vlees waardoor hij immuun wordt voor schade. De Clotter kan stromen bedorven bloed uit zijn hart blazen.

SoLA komt oom met nieuwe legendarische wapens waaronder de Ripper, een mix tussen een honkbalknuppel en een cirkelzaag. De Sawblade Launcher wordt verder beschikbaar in SoLA, een wapen dat draaiende zaagbladen vuurt.

Dead Island 2 – SoLA – verschijnt op 17 april 2024 en maakt onderdeel uit van de season pass. Dead Island 2 is verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S en de Xbox One. Sinds begin deze maand is Dead Island 2 ook speelbaar voor leden van Xbox Game Pass.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties