Call of Duty Black Ops: Cold War onthuld met waanzinnige gameplay trailer

De shooter voor 2020?

Normaal kondigde uitgever Activision een nieuwe Call of Duty-game altijd aan in de maand mei, maar dit jaar mogelijk door het coronavirus, heeft de grote gameplay onthulling pas zojuist plaatsgevonden.

Een nieuwe Black Ops-game

De nieuwe Call of Duty heet Call of Duty Black Ops: Cold War. Het is een vervolg op de allereerste Black Ops-game en speelt zich wederom af tijdens de Koude Oorlog. De game neemt je mee naar verschillende locaties waaronder Oost Berlijn, Vietnam, Turkije , de Soviet KGB-hoofdkantoor en meer.

Jij speelt Perseus, een Russische geheime agent. Perseus krijgt de taak om geheime operaties over de hele wereld uit te schakelen. Het personage Perseus, moet jij zelf aanmaken. Jouw keuzes hier hebben ook effect op gameplay. Verder is er meer vrijheid tijdens missies en zijn er dialoog opties.

Call of Duty Black Ops: Cold War verschijnt op 13 november voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Wanneer de next-gen consoles uitkomen, zal de game ook voor de nieuwe consoles beschikbaar zijn.

Bekijk hieronder de gameplay reveal trailer van Call of Duty Black Ops: Cold War, wat is opgenomen vanuit een PlayStation 5.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments