Call of Duty Warzone 2.0 is officieel onthuld met de Al Mazrah map, een nieuwe Gulag, DMZ mode en meer games
Call of Duty Warzone 2.0 is officieel onthuld met de Al Mazrah map, een nieuwe Gulag, DMZ mode en meer
games

Call of Duty Warzone 2.0 is officieel onthuld met de Al Mazrah map, een nieuwe Gulag, DMZ mode en meer

Activision heeft vandaag tijdens het Call of Duty Next-evenement, officieel Call of Duty Warzone 2.0 uit de doeken gedaan. De game verschijnt twee weken na de lancering van Call of Duty Modern Warfare 2, namelijk op 16 november 2022.

Warzone 2.0 bevat een gloednieuwe map genaamd Al Mazrah. Volgens Activision is dit de grootste map die tot nu toe is gemaakt. De map bevat verschillende voertuigen die kwa handling veel beter moeten aanvoelen dan de eerste Warzone. Spelers kunnen op banden van wagens schieten en voertuigen hebben nu ook een benzinetank. Is je brandstof op, dan moet je bijtanken. Het is nu ook mogelijk om uit je voertuig te hangen om spectaculaire kills te maken.

Nieuw in Al Mazrah is dat er niet één circel is die kleiner wordt, maar drie kleinere circels. Zo zijn er op verschillende plekken op de map waar intense gevechten plaatsvinden. De circels komen tegen het einde van een wedstrijd samen voor een finale.

Warzone 2.0 bevat een nieuw Gulag-systeem. Spelers vormen nu een team van twee en moeten samen werken voor een tweede kans. Verder zijn er op de grote map AI strongholds te vinden. Deze kan je proberen aan te vallen en als je erin slaagt om een stronghold te veroveren, krijg je waardevolle loot.

Als laatste bevat Warzone 2.0 een DMZ modus. Veel is hier niet over bekendgemaakt behalve dat je een target moet extracten uit de gehele map. Spelers bepalen zelf hoe ze de missie willen doen. Zo kan je bijvoorbeeld stealth te werk gaan of ouderwets guns blazing.

Call of Duty Modern Warfare 2 is vanaf 28 oktober 2022 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S en de Xbox Series X.

Je kan Call of Duty: Modern Warfare II – C.O.D.E. Editie (bol.com exclusive met coole extra’s) hier kopen voor de standaardprijs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties