Cloud, Tifa, Sephiroth en meer in verbluffende nieuwe story trailer van Final Fantasy VII Rebirth games
Cloud, Tifa, Sephiroth en meer in verbluffende nieuwe story trailer van Final Fantasy VII Rebirth
games

Cloud, Tifa, Sephiroth en meer in verbluffende nieuwe story trailer van Final Fantasy VII Rebirth

Het is niet lang meer tot we aan de slag kunnen gaan met de nieuwe RPG Final Fantasy VII Rebirth, het vervolg op Final Fantasy VII Remake van enkele jaren geleden.

De nieuwe trailer laat iets meer van het verhaal zien, wat een episch avontuur lijkt te gaan worden. De wereld is niet meer dezelfde en Sephiroth is daar verantwoordelijk voor. De trailer toont verder de Terror of the Deep-baas, de Junon-ceremonie en het Nibelheim-incident. Daarnaast worden de eerste beelden van opnieuw vormgegeven wezens en personages, zoals de Midgardsormr kort getoond.

In Final Fantasy VII Rebirth gaan Cloud, Tifa, Aerith, Barret, Yuffie en Red XIII op pad om te jagen op Sephiroth, de grote schurk die over de wereld wil heersen. Sephiroth wordt ook wel de engel met één vleugel genoemd. In deze game kunnen spelers aanvallen van bondgenoten combineren voor nog krachtigere aanvallen. Cloud kan met ieder personage een band creëren. Er is verder meer een nadruk op het verkennen van de wereld en er zijn heel veel mini-games. Tetsuya Nomura belooft een verhaal met veel meer drama. Hoewel het hier gaat om een vervolg, kunnen mensen die de eerste game niet hebben gespeeld ook dit verhaal begrijpen. Een re-cap van de gebeurtenissen tot nu toe zal in de game aanwezig zijn. Volgens Tetsuya Nomura bevat deze tweede game genoeg content voor 100 uur speelplezier.

Final Fantasy VII Rebirth staat gepland voor lancering op 29 februari 2024 voor de PlayStation 5. De game is in ieder geval drie maanden exclusief op Sony’s console. Daarna krijgt Square-Enix de mogelijkheid om de game ook uit te brengen op andere platforms. Tijdens The Game Awards 2023 afgelopen december werd Final Fantasy VII Rebirth gekozen tot de game waar gamers het meest op wachten in het jaar 2024.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties