De multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 2 is voor het eerst speelbaar in third person- Trailer games
De multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 2 is voor het eerst speelbaar in third person- Trailer
games

De multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 2 is voor het eerst speelbaar in third person- Trailer

Activision heeft vandaag tijdens het Call of Duty Next-evenement, officieel de multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 2 uit de doeken gedaan.

De multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 2 is grotendeels wat je zou verwachten van een Call of Duty multiplayer. Wel zijn er enkele vernieuwingen. Zo zijn er nu third person playlists waar je niet in first person maar in third person speelt. Verder zijn er voor het eerst Raids waarbij spelers in groepen van drie tegen elkaar opnemen in tactische gevechten. Daarnaast zijn gunsmith attachments verbeterd. Spelers krijgen de mogelijkheid om vrijgespeelde attachments ook te gebruiken op een ander wapen binnen dezelfde klasse.

Een quality of life-verbetering zijn de verbeterde bewegingsopties. Spelers kunnen nu zwemmen, onder water duiken en zelfs schieten. De speler beweegt vloeiender over de map, klimt beter, besturen van voertuigen gaat makkelijker en de dolphin dive keert terug.

De multiplayer van Call of Duty Modern Warfare begint morgen op 16 september in early access op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Vanaf 18 tot 20 september kunnen alle PlayStation-eigenaren aan de slag met de open bèta. Een weekje later kunnen ook PC en Xbox-eigenaren meedoen met de bèta

Call of Duty Modern Warfare 2 is vanaf 28 oktober 2022 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S en de Xbox Series X.

Je kan Call of Duty: Modern Warfare II – C.O.D.E. Editie (bol.com exclusive met coole extra’s) hier kopen voor de standaardprijs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties