Dit zijn de grootste ‘schijtgames’ van 2020: ‘Lelijk, lachwekkend en hersendodend saai’

2020 had ook heel wat schijtgames

2020 was een uitstekend gamejaar vooral als je bedenkt dat de meerderheid van alle studio’s, vanuit huis een game aan het ontwikkelen zijn wegens het coronavirus.

Toch zijn er ook enkele dramatische games uitgekomen in 2020. Wij hebben hieronder de slechtste games volgens de internationale game media op een rijtje gezet, beginnend met de nummer 10. Dit doen we aan de hand van de Metacritic scores, wat een gemiddelde is van alle reviewscores van verschillende media.

Hieronder zie je nummer 10 tot 6, de volledig lijst met alle 10 schijtgames kan je hier bekijken.

10. The Elder Scrolls: Blades – Metacritic Score 42

Een The Elder Scrolls game speciaal voor Switch en mobiel, dat kan toch niet mislopen? Blijkbaar wel, grootste klachten waren repetitief, verdomd saaie levels, veel te veel microtransacties en lelijke graphics.

9. Gleamlight – Metacritic Score 42

De verwachtingen voor een goedkopere Indie-game zijn vaak lager, maar Gleamlight is het bewijs dat er soms toch echt wel kwaliteit nodig is. Verschrikkelijke muziek, controls die amper werken en een game die je op amper een uur uitspeelt.

8. Street Power Soccer – Metacritic Score 41

Eindelijk nog eens een leuke voetbalgame tussen al het FIFA en Pro Evolution Soccer-geweld? Althans dat is wat velen hadden gehoopt. Street Power Soccer had veel te korte wedstrijden, de gameplay was saai en heeft graphics die aan het PS3-tijdperk lieten denken. Het feit dat de game voor bijna ‘full price’ werd verkocht hielp niet echt.

7. Tamarin – Metacritic Score 40

Deze Tamarin zag er best leuk uit, maar werd uiteindelijk één grote teleurstelling. Een verschrikkelijke camera, saaie levels en gameplay die laat denken aan platform-games van 20 jaar geleden zorgde ervoor dat Tamarin een grote teleurstelling was.

6. Remothered: Broken PorcelainMetacritic Score 39

Een horror-game vol met bugs en glitches, een verhaal dat ontzettend verwarrend is en oliedomme vijanden zorgde ervoor dat deze game gefileerd werd door game media.

De overige 5 schijtgames uit deze lijst, kan je hier bekijken.

Dit zijn de top 10 slechtste games van 2020 volgens de internationale game media
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments