EA Sports UFC 5  ziet er bijzonder realistisch uit in eerste trailer games
EA Sports UFC 5  ziet er bijzonder realistisch uit in eerste trailer
games

EA Sports UFC 5 ziet er bijzonder realistisch uit in eerste trailer

EA Sports UFC 5 werd enkele weken geleden al aangekondigd, maar toen was het alleen een logo. Nu heeft Electronic Arts de game officieel uit de doeken gedaan met de onderstaande onthullingstrailer.

EA Sports UFC 5 draait op de Frostbite Engine wat volgens EA zorgt voor ultra realisme en een vloeiende gameplay ervaring op 60 frames per seconde. Volgens UFC President Dana White is dit de volgende generatie van UFC.

Nieuw is een Real Impact System wat volledig gebruikmaakt van de kracht van de huidige consoles, een feature waar veel vraag naars was door de community. Alle klappen die nu worden uitgedeeld worden realistisch weergegeven op het lichaam van de vechter. Alleen al op het gezicht zijn er 64.000 unieke schade combinaties mogelijk. Blood, zweet en tranen zijn nu real time heel realistisch te zien voor een representatie wat erg in de buurt komt van echte UFC-wedstrijden. UFC-vechter lijken in EA Sports UFC 5 meer dan ooit op de echte sporters.

EA Sports UFC 5 is verschijnt snel namelijk op 27 oktober 2023 voor de PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X. Opmerkelijk genoeg is een PC-versie niet genoemd door EA. Wie de Deluxe Edition aanschaft, kan vanaf 24 oktober 2023 al aan de slag met de game.

UFC middleweight champion Israel Adesanya staat op de cover van de Deluxe Editie van de game. UFC featherweight champion Alexander Volkanovski en oud UFC flyweight champion Valentina Shevchenko schitteren op de standaard editie van EA Sports UFC 5.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties