Eerste beelden van gloednieuwe ‘I am Jesus Christ’-game zijn … bijzonder

Het is eens wat anders

In 2021 komt er toch een behoorlijk unieke game uit zoals we nog niet vaak hebben gezien. Indien alles goed verloopt zal je in ‘I am Jesus Christ’ in de huid van Jezus kunnen kruipen en al zijn bijbelse avonturen kunnen herbeleven.

Verricht mirakels zoals Jezus Christus

Als Jezus Christus kan je in de game behoorlijk wat unieke dingen doen. Zo kan je van water wijn maken, kan je oude dames genezen, je zal ook brood moeten breken en je zal zelfs de duivel meerdere malen moeten bekampen.

Kers op de taart is dat je ook over water zal kunnen lopen en andere mensen hun voeten kan wassen. Elke keer wanneer je een avontuur achter de rug hebt, zal er een foto van jouw nieuwste wonder in een digital Bijbel verschijnen. Zo kan je altijd jouw meest memorabele moment herbeleven.

Hoe meer mirakels je verricht, hoe sneller je bij je uiteindelijke einddoel komt: op het kruis belanden en vervolgens herrijzen. Het is dan ook een game die mensen alvast nieuwsgierig maakt. Momenteel is er nog enkel maar een PC-release bevestigd. Het zou in ieder geval wel de ultieme Jezus-simulator worden.

De eerste trailer en beelden van ‘I am Jesus Christ’ kan je hier bekijken

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments