Eerste uitbreiding van Diablo IV heet Vessel of Hatred en verschijnt volgend jaar games
Eerste uitbreiding van Diablo IV heet Vessel of Hatred en verschijnt volgend jaar
games

Eerste uitbreiding van Diablo IV heet Vessel of Hatred en verschijnt volgend jaar

Blizzard heeft tijdens de openingspresentatie van de BlizzCon 2023, de eerste uitbreiding aangekondigd voor Diablo IV met de titel Vessel of Hatred.

Vessel of Hatred is een direct vervolg op de main story van DIablo IV en draait om de Prime Evil Mephisto, de vader van Lilith, de villain uit de main-game. Mephisto wordt ook wel The Lord of Hatred genoemd in de lore van Diablo. Mephisto is samen met Diablo en Baal, de Prime Evil uit hell. Mephisto is ook de oudere broer van Diablo.

Vessel of Hatred moet tegen het einde van 2024 verschijnen. Eerder dit jaar gaf Diablo manager Rod Fergusson aan dat er ieder jaar een nieuwe expansion moet uitkomen. Vessel of Hatred wordt de eerste. De open wereld van Sanctuary zal flink groter worden met een nieuw gebied met een jungle. Ook komt er een nieuwe class naar de game met de release van de uitbreiding. Wat dit precies gaat zijn wordt bewaard voor een later moment, maar Blizzard zegt alvast dat het een class gaat zijn die nooit eerder in een Diablo-game speelbaar was.

Diablo IV is speelbaar op de PC (Battle.net en Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S en de Xbox Series X. De game ondersteund cross-play en cross-progression. Meer weten over Diablo IV? Lees dan hier onze uitgebreide review. Seizoen 2 van Diablo IV is sinds vorige week speelbaar.

De teaser trailer van Vessel of Hatred-uitbreiding voor Diablo IV is hieronder te bekijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties