De exacte releasedatum van de PlayStation 5 lijkt eindelijk bekend

Nog even geduld

Sony heeft nog altijd weinig bekend gemaakt over de PlayStation 5. Er gaan geruchten dat er gewerkt wordt om begin juni een digitaal evenement te organiseren. Eén van de aankondigingen die dan wellicht zal gedaan worden, is de releasedatum van de PlayStation 5.

Deze herfst nog

Het was al bekend dat de PS5 gepland stond voor een release tijdens de feestdagen van 2020. Vandaag weten we in welke maand de release mogelijk gepland staat. Op de Japanse Next-vacaturebank van Sony staat er namelijk een vacature waar duidelijk te zien is, dat de PlayStation 5 gepland staat voor een release in oktober 2020.

Het kan hier gaan om een fout door de persoon die de vacature heeft aangemaakt, maar aangezien dit komt vanuit Sony zelf lijkt dat zeer onwaarschijnlijk. Begin dus maar al genoeg te sparen voor komende oktober.

Prijs voor PlayStation 5

 

De prijs zullen we normaal in juni te weten komen, maar we kregen al wel een indicatie van experts over wat zij verwachten dat de console zal kosten.

De PlayStation 4 ging over de toonbank bij release voor €399. Ontwikkelaars en uitgevers die nu PS5-games aan het maken zijn, verwachten een prijs tussen de €499 en €549 voor de PlayStation 5.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments