Goed nieuws, Beyond Good and Evil 2 is nog in ontwikkeling games
Goed nieuws, Beyond Good and Evil 2 is nog in ontwikkeling
games

Goed nieuws, Beyond Good and Evil 2 is nog in ontwikkeling

Ubisoft hield eerder deze maand de jaarlijkse Forward-presentatie waar de projecten voor de komende tijd werden getoond. De game Beyond Good and Evil 2 was echter nergens te bekennen, een game die oorspronkelijk in 2008 werd aangekondigd.

Beyond Good and Evil 2 is samen met Skull and Bones, games die heel lang in ontwikkeling zijn geweest. Skull and Bones is inmiddels uit, maar Beyond Good and Evil 2 is nergens te bekennen. Voor de Ubisoft Forward-presentatie verschenen er geruchten dat er een nieuwe trailer getoond zou kunnen worden. Deze trailer was er jammer genoeg niet. Dit zorgde voor onrust onder fans, veel mensen geloven niet meer dat Beyond Good and Evil 2 überhaupt in ontwikkeling is of ooit gaat uitkomen.

Ubisoft stelt fans nu gerust met een bericht op sociale media platform X. Beyond Good and Evil 2 is gewoon in ontwikkeling en het team kan niet wachten om nieuwe beelden te laten zien wanneer de game klaar is om getoond te worden.

Ubisoft komt deze week wel met Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, een opgepoetste versie van de klassieker voor de moderne consoles. Deze game verschijnt deze week digitaal in de verschillende stores. Later in het jaar komt er ook een fysieke versie van Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition in de winkelrekken.

Beyond Good and Evil 2 werd in 2008 aangekondigd door Rayman-bedenker Michel Ancel. In 2018 en 2019 verschenen er meerdere trailers en tech demo’s van de game, maar toen besloot Michel Ancel ineens om te stoppen met game-ontwikkeling. Sindsdien hebben we niets meer gezien of gehoord over Beyond Good and Evil 2 tot de tweet van nu.

Wanneer Ubisoft Beyond Good and Evil 2 eindelijk opnieuw gaat onthullen is niet bekend. Mogelijk zal dat 2025 of later worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties