Goed nieuws voor mensen die een PlayStation 5 zoeken: Sony heeft voorraden geleverd bij deze winkels

Misschien dan eindelijk je PS5

Een PlayStation 5 kopen is heel lastig want niet alleen is er een pandemie gaande, maar de productie heeft ook te maken met vertragingen van onderdelen en de grootste reden is dat de absurde grote vraag naar de nieuwe console van Sony. Oftewel, er is veel meer vraag dan aanbod op dit moment.

Volgens de website Techtastic, de website die zich in het verleden betrouwbaar heeft bewezen, zijn er recent nieuwe voorraden aan PS5-consoles geleverd aan retailers.

Goed nieuws voor pechvogels

Volgens de bronnen van Techtastic, is bol.com alvast voorzien van maar liefst 4.000 PS5-consoles. Aangezien de reserveringslijst is afgewerkt, kan je zodra de productpagina’s van Bol zijn bijgewerkt een bestelling doen en binnen 24 uur je console in huis ontvangen.

Helaas is het niet bekend wanneer de productpagina’s precies bijgewerkt gaan worden. Dit kan vandaag, morgen of binnen enkele dagen zijn. Het is wel duidelijk dat de voorraad snel online gezet worden en dat is meestal zonder voorafgaande waarschuwing. Indien je dus een PS5-console wil kopen, zal je heel alert moeten zijn.

Verder wordt aangegeven dat de Gamemania 2.500 PS5-consoles en het Nederlandse Nedgame 800 consoles hebben gekregen. Als laatste zouden de grootste 10 filialen van de Mediamarkt een grote lading PS5-consoles gekregen.

Zo ben je zeker van je PS5 bij Bol.com

Indien je een grote kans wil hebben om bij de volgende PS5 levering een console te kopen, zorg dan dat je via Bol.com een alert hebt aanstaan voor deze pagina en zet ook een alert aan op de pagina voor de PS5 Digital Edition indien je deze editie eventueel zou willen. Als je deze waarschuwing hebt aanstaan, krijg je een mail wanneer zij nieuwe PS5-consoles online zetten.

Wees er wel snel bij, want vorige keer waren alle consoles verkocht 4 minuten nadat dit mailtje werd uitgestuurd. Zonder je alert aan te zetten op die pagina wordt het dus een heel moeilijk verhaal.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments