Grote Criminal Enterprises content update voor GTA Online is nu beschikbaar - Trailer games
Grote Criminal Enterprises content update voor GTA Online is nu beschikbaar - Trailer
games

Grote Criminal Enterprises content update voor GTA Online is nu beschikbaar - Trailer

Rockstar Games brengt vandaag een grote content update uit voor GTA Online genaamd Criminal Enterprises. Executives, Bikers, MC Presidents, Nightclub Owners en Gunrunners krijgen gloednieuwe missies in GTA Online.

San Andreas krijgt problemen die nu ook in de echte wereld plaatsvinden zoals stijgende olieprijzen en hittegolven. Het lijkt erop dat de stijgende prijzen in GTA Online te maken met corruptie. Spelers kunnen aan de slag met gratis nieuwe missies met de titel Operation Paper Trail. Jij moet onderzoek doen naar de Duggans, een corrupte oligarchenfamilie.

De update voegt verder 18 nieuwe voertuigen toe waaronder wee nieuwe Imani Tech-voertuigen, Obey Omnis e-GT en Bravado Greenwood. Voor bestaande voertuigen zijn er gloednieuwe aanpassingsopties beschikbaar en het wordt mogelijk om maximaal 10 panden te bezitten in plaats van 8. Spelers kunnen maximaal 20 voertuigen kwijt in garages. Ook nieuw is de Precision Rifle. Dit wapen is beschikbaar bij de Ammu-Nation.

De Criminal Enterprises content update wordt vandaag beschikbaar voor alle GTA Online spelers op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en de PC.

Je kan GTA V next-gen edition hier kopen.

De update komt ook met een lijst aan verbeteringen waar de community naar heeft gevraagd. De grootste verbeteringen zijn als volgt:

 • Alle voertuigen met toegang tot de LS Car Meet kunnen worden uitgerust met banden met weinig grip. Hierdoor heb je nog meer aanpassingsopties voor voertuigen in de LS Car Meet.
 • Voertuigen worden sneller geleverd na verzoeken aan de Mechanic.
 • Je hoeft geen vergoeding te betalen als je het Weaponized Personal Vehicle van een andere speler sloopt. Hierdoor word je niet bestraft als je terugschiet op aanvallers (en ze weet uit te schakelen).
 • De Avenger- en MOC-werkplaatsen bieden nu plaats aan elk voertuig dat past, in plaats van alleen aan specifieke voertuigen.
 • De websites van Legendary Motorsport en Southern San Andreas Super Autos hebben nieuwe filters en snelkoppelingen voor het browsen. Gebruik L1/LB of R1/RB op consoles of pc om te tabben.
 • Als je Security Contracts overdraagt aan de Agency kun je ook via een helikopter en een ingang op het dak naar binnen, in plaats van alleen door de voordeur op de begane grond.
 • En als je een Auto Shop beheert, is het nu veel waarschijnlijker dat je personeel zonder problemen een auto bij een klant aflevert.
 • Om makkelijker ergens te komen, kun je in looppas door The Diamond Casino & Resort, The Music Locker en nachtclubs lopen.
 • Na het eerste bezoek aan Cayo Perico kun je daar meer tijd besteden om het te verkennen, en vaker worden ontdekt voor je van het eiland wordt getrapt.
 • Je kunt in het interactiemenu maximale munitie kopen voor alle wapens tegelijk. Je hebt makkelijker toegang tot snacks en pantser als het wapenwiel in beeld is, door middel van een druk op de knop. Als je de missie niet haalt en een Quick Restart kiest, worden de snacks aangevuld tot de voorraad waarmee de missie werd begonnen.
 • Je kunt nu meteen ophangen als er in telefoongesprekken met verschillende contactpersonen missies worden aangeboden. Ze hoeven niet meer te blijven hangen tot het verhaal klaar is.
 • Als je speelt op pc krijg je de optie om de chatbox in de game uit te schakelen via het instellingenmenu.
 • Om griefing te beperken wordt de statistiek Kill/Death niet meer beïnvloed door kills in Freemode. Vanaf nu wordt deze verhouding alleen bepaald door kills die zijn gemaakt in competitieve gameplay.
 • De Race Creator krijgt verschillende updates, waaronder een uitbreiding van de checkpointlimiet en het aantal omgevingsobjecten dat verwijderd kan worden op de nieuwste generatie consoles. Daarnaast krijgen alle platforms meer modellen in de Fixture Remover, een nieuwe Anti-Grief One Way Ghosting-optie waarmee je spelers kunt ghosten die in de verkeerde richting rijden, een optie om een bepaalde tijd van de dag in te stellen voor een race, en meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties