GTA 6 wordt mogelijk dit jaar nog uit de doeken gedaan door Rockstar Games games
GTA 6 wordt mogelijk dit jaar nog uit de doeken gedaan door Rockstar Games
games

GTA 6 wordt mogelijk dit jaar nog uit de doeken gedaan door Rockstar Games

Het is geen geheim dat Rockstar Games werkt aan GTA 6. Ontwikkeling van een nieuwe GTA videogame werd afgelopen jaar bevestigd door Rockstar Games via sociale media en in de zomer van 2022 kwam één van de grootste leaks in de geschiedenis van de games industrie met meer dan 100 vroege beelden van de nieuwe GTA.

De vraag is wanneer GTA 6 officieel wordt onthuld met een eerste officiële trailer en wanneer deze game gaat verschijnen in de winkels. Take-Two verwacht in ieder geval een record omzet in het volgend fiscaal jaar. Dat is de periode tussen april 2024 en maart 2025. Een record omzet maak je niet zomaar, een mega seller is nodig en voor Take-Two kan dat eigenlijk alleen maar een nieuwe GTA zijn.

GTA 6 wordt mogelijk ergens in de komende maanden al uit de doeken gedaan met een eerste teaser trailer. Het gerucht komt van Rockstar insider Tez2 die vaak met correcte informatie komt over projecten binnen Rockstar Games. Volgens Tez2 zal de aankondiging van GTA 6 gepaard gaan met een in-game evenement in GTA Online zoals een speciale collectible of een hunt. Tez2 verwacht een update op GTA Online in de maand december 2023, maar afhankelijk van of Rockstar Games, GTA 6 wel of niet gaat teasen, kan het evenement uitgesteld worden naar een later moment. Eerder gaf Tez2 aan dat hij verwacht dat GTA 6 volgend jaar uit gaat komen.

Volgens de leaks en geruchten zal GTA 6 draaien om twee speelbare personages, een mannelijke en een vrouwelijke personage. Het project zou ontwikkeld worden met een verbeterde Rockstar Advanced Game Engine wat werd gebruikt voor de realisatie van Red Dead Redemption 2, nog altijd één van de meest visueel en technisch indrukwekkende games van nu. De game zou zich afspelen in een moderne Vice City, een fictieve stad die hevig geïnspireerd is door de echte Miami.

Of Tez2 wederom gelijkt heeft, weten we dus in de komende weken of maanden.

GTA 6 wordt mogelijk dit jaar nog uit de doeken gedaan door Rockstar Games

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties