Heel veel verbeteringen in de uitgebreide deep dive gameplay trailer van FIFA 23 games
Heel veel verbeteringen in de uitgebreide deep dive gameplay trailer van FIFA 23
games

Heel veel verbeteringen in de uitgebreide deep dive gameplay trailer van FIFA 23

EA Sports heeft een gameplay deep dive trailer vrijgegeven van FIFA 23. De trailer is 11 minuten lang en draait volledig om de verbeteringen wat betreft gameplay.

Zo bevat FIFA 23 een verbeterde Hypermotion-technologie genaamd Hypermotion 2. Hiervoor gebruikt EA data van echte mensen op het veld gecombineerd met een zelf lerende AI. Dit zorgt ervoor dat er tienduizenden realistische animaties worden weergegeven tijdens een wedstrijd.

Verder zijn er een heleboel verbeteringen doorgevoerd waaronder het sprinten, dribbelen, houdingen van verdedigers wanneer iemand op hen afkomt, de snelheid van een bal tijdens het schieten, het nemen van penalty’s, het nemen van vrije trappen, realistische animaties bij vrouwenvoetbal, keepers die met de vingertoppen een bal raken en nog veel meer. Gedetailleerde beschrijvingen van de verbeteringen zijn hieronder te vinden.

FIFA 23 is vanaf 30 september 2022 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Google Stadia en de PC.

Je kan FIFA 23 hier kopen en coole pre-order-bonussen ontvangen op release (Let op, EA geeft geen gratis next-gen upgrade voor FIFA 23).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties