Hoe graag wil jij een PlayStation 5? Moeder slaapt hele nacht voor deur van speelgoedwinkel

Alles voor een PS5

De PlayStation 5 is eindelijk ook uit in Nederland en België, maar het merendeel van de gamers zal nog een tijdje geduld moeten hebben. Het aantal beschikbare consoles was namelijk héél beperkt. Mensen zijn nochtans wel hopeloos op zoek want velen zijn bereid om tot soms zelfs 1.200 euro te betalen voor een tweedehands PS5.

Een hele nacht wachten op de PS5

Deze Nederlander ging echter ook heel ver voor een console. Zo wist deze moeder en haar zoon dat de plaatselijke speelgoedwinkel slechts één PS5 zou krijgen om te verkopen. Er waren geen pre-orders mogelijk dus de eerste klant die ‘s ochtends de winkel zou binnen wandelen, mocht de console kopen.

Toen de politie ‘s nachts om 02u00 voorbij dit winkeltje reden, dachten ze eerst dat er een pop voor de winkeldeur stond. Maar nee hoor, het was een moeder die de hele nacht in de kou zat te kamperen om zeker te zijn dat zij die ene PS5 zou kunnen kopen.

“Wij zagen daar iets of iemand voor de deur zitten op een tuinstoel. In eerste instantie dachten wij te maken hebben met een “Sarah”, een pop. De vrouw gaf aan vanaf gisteren 18:00 uur in wisseldiensten met haar zoon voor de deur te zitten, om vandaag om 09:00 uur de Playstation 5 als eerst te kunnen kopen”

Eind goed, al goed trouwens want bij opening was zij daadwerkelijk de eerste klant en kon ze de PS5 kopen.

Bron: RTL Nieuws
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments