Iemand nog op zoek naar een PS5? Deze YouTuber gaf maar liefst 70.000 dollar uit voor zijn console

Hij heeft er tenminste wel eentje

Youtuber en comic artist Zachary Hsieh, ook wel bekend als ZHC, heeft de grootste PlayStation 5-console ter wereld gebouwd.

Hiervoor heeft Hsieh maar liefst $70.000 uitgegeven. De console is 100 keer groter dan een normale PlayStation 5 en weegt zo’n 227 kilo. Wat dit helemaal speciaal maakt is dat de console daadwerkelijk werkt. Om te spelen heeft Hsieh ook een reusachtige PlayStation 5 DualSense-controller gemaakt, die opvallend genoeg ook werkt.

Hsieh geeft aan dat hij deze reusachtige PS5-console gaat weggeven als hij een customizing challenge verliest tegen vijf andere artiesten.

Zelf nog op zoek naar een ‘normaal geprijsde’ PlayStation 5?

Indien je een grote kans wil hebben om bij de volgende PS5 levering een console te kopen, zorg dan dat je via Bol.com een alert hebt aanstaan voor deze pagina en zet ook een alert aan op de pagina voor de PS5 Digital Edition indien je deze editie eventueel zou willen. Als je deze waarschuwing hebt aanstaan, krijg je een mail wanneer zij nieuwe PS5-consoles online zetten.

Wees er wel snel bij, want vorige keer waren alle consoles verkocht 4 minuten nadat dit mailtje werd uitgestuurd. Zonder je alert aan te zetten op die pagina wordt het dus een heel moeilijk verhaal.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments