Officieel overeenkomst getekend om Xbox-games waaronder Call of Duty naar Nintendo te brengen games
Officieel overeenkomst getekend om Xbox-games waaronder Call of Duty naar Nintendo te brengen
games

Officieel overeenkomst getekend om Xbox-games waaronder Call of Duty naar Nintendo te brengen

Eerder dit jaar gaf Microsoft aan dat Call of Duty voor 10 jaar lang werd aangeboden aan Nintendo, Sony en Steam, mits de overname van Activision Blizzard door Microsoft door zou gaan.

Nu is er officieel een overeenkomst ondertekend met Nintendo. In de overeenkomst wordt alleen Call of Duty genoemd, maar Brad Sams, de Vice Chair en President van Microsoft geeft in zijn tweet aan dat het gaat om Xbox-games waaronder Call of Duty. Microsoft noemt de Switch niet als platform, dus mogelijk gaat het om Call of Duty releases op Nintendo’s volgende console.

Volgens bekende insider Tom Henderson zijn er op dit moment helemaal geen Call of Duty-games in ontwikkeling bij Activision voor de Nintendo Switch.

Met de overeenkomt laat Microsoft aan waakhonden die de overname van Activision Blizzard moeten goedkeuren, zien dat Microsoft Call of Duty niet exclusief op het Xbox-platform wil houden, iets wat concurrent Sony behoorlijk vreest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties