Op zoek naar een nieuwe game? Dit zijn de 11 grote game releases van augustus

Je weet weer wat te spelen

Het is augustus, de maand dat er minder games worden onthuld maar meer games gaan verschijnen. Enkele van de games die deze maand uitkomen, werden aangekondigd in 2019 maar er zijn ook games die nog vrij recent zijn aangekondigd en binnenkort verkrijgbaar zijn zoals EA Sports UFC 4 en Ubisoft’s Hyper Scape.

Wij hebben hieronder de elf grote releases van de maand augustus voor jullie op een rijtje gezet, beginnend met de games die het snelste uit gaat komen.

Horizon Zero Dawn (PC) – 7 augustus

Eén van de beste PS4 exclusieve games komt binnenkort ook naar de PC namelijk Horizon: Zero Dawn. Dit is de Complete Edition, dus inclusief de fantastische Frozen Wilds-uitbreiding en enkele coole cosmetisc

De PC-versie van Horizon Zero Dawn Complete Edition heeft ondersteuning voor ultrawide-monitoren. De PS4-versie had een fixed framerate, maar op de PC kan je zo hoog als je hardware maar aan kan. Verder is er dynamisch gebladerte, zijn reflecties verbeterd, is er een ingebouwde benchmarktool, verschillende grafische instellingen en zijn er opties voor verschillende controllers.

Fast & Furious: Crossroads (PC, PS4, Xbox One) – 7 augustus

Fast & Furious veroverde de filmindustrie en dat willen ze nu ook doen met de game Fast & Furious Crossroads. Deze game bevat een authentieke verhaallijn, vol met helden, gadgets, auto’s en non-stop cinematische actie. Bekende acteurs uit de franchise, spelen ook hier een rol waaronder Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson die hun rollen als Dom, Letty en Roman spelen.

Nieuwe namen die zich aan de cast hebben toegevoegd zijn onder andere Sonequa Martin-Green (STAR TREK: Discovery, The Walking Dead) en Asia Kate Dillon (BILLIONS, John Wick: Chapter 3 – Parabellum). De game speelt zich af op meerdere locaties vanuit de hele wereld.

Je kan Fast & Furious Crossroads hier kopen.


Hyper Scape (PC, PS4, Xbox One) – 11 augustus

Ubisoft gaat de concurrentie aan met andere free-to-play Battle Royale-games zoals Fortnite, Apex Legends en Call of Duty Warzone met de futuristische shooter Hyper Scape.

Gevechten in Hyper Scape vinden niet alleen op de grond plaats, maar ook op daken en gebouwen en dodelijke interieuren. Spelers maken in Hyper Scape gebruik van Hacks, dit zijn vaardigheden die te vinden zijn als loot. Hacks zorgen voor dynamiek en een extra laag strategie. Denk bijvoorbeeld aan het oproepen van een grote muur om je team te beschermen of om tijdelijk onzichtbaar te worden. Hacks kunnen voorzien worden van upgrades door middel van de Fusion Feature.


A Total War Saga: Troy (PC) – 13 augustus

Creative Assembly nieuwe strategie-game genaamd A Total War Saga: Troy komt zeer binnenkort uit. De game speelt zich af in de bronstijd en zit vol met legendes en mythes. De Trojan oorlog zal een centrale rol spelen in de nieuwe Total War-game. Je zal met acht iconische helden kunnen spelen waaronder bekende namen zoals Achilles, Hector en Odysseus.


EA Sports UFC 4 (PS4, Xbox One) – 14 augustus

EA Sports UFC 4 gaat zorgen voor een nieuwe UFC-ervaring waarbij jouw eigen vechter centraal staat. De gameplay is volgens EA Sports responsiever en authentieker dan UFC 3. Zo zijn er vernieuwde takedowns, meer controle op de grond, vloeiende clinch-bediening, nieuw submission-systeem voor vereenvoudigde gameplay en heel veel nieuwe animaties. EA heeft besloten om Ultimate Team uit de game te halen om te kunnen focussen op alle andere modi waaronder een diepgaandere speltype Career.

Je kan EA Sports UFC 4 hier kopen.


Microsoft Flight Simulator (PC) – 18 augustus

De ultieme game voor fans van vliegtuigen. Microsoft is ‘all out’ gegaan om de beste vliegtuig simulatie ooit te maken.

In deze game creëer je je eigen vliegroute en vlieg je de hele wereld door. Geniet van het vliegen in een dag en nacht cyclus en gebruik je pilootvaardigheden om door realistische en uitdagende weersomstandigheden heen te vliegen. Microsoft Flight Simulator bevat verschillende vliegtuigen, waaronder; Airbus, The Boeing Company, CubCrafters, Daher, Diamond Aircraft Industries, ICON Aircraft, Robin Aircraft en Textron Aviation.

Je kan Microsoft Flight Simulator hier kopen.

Tell Me Why (PC, Xbox One) – 27 augustus

De makers van de zeer goed ontvangen Life is Strange-games komen met een nieuwe verhaalgedreven game. Het verhaal van Tell Me Why speelt zich af in een klein stadje genaamd Alaska. Tell me Why is een mysterie-game dat gaat over de tweeling Tyler en Alyson Ronan. De tweeling zijn erg gebonden aan elkaar en dat komt voornamelijk door de tragische jeugd die ze hebben gedaan.

De speler gaat in deze game duiken in de gedachten en het verleden van de tweeling. Beide karakters zijn speelbaar in het verhaal, en uiteindelijk gaan jouw keuzes hun toekomst bepalen.


Madden NFL 21 (PC, PS4, Xbox One) – 28 augustus

Binnenkort komt het volgende deel van de zeer populaire American Football-game in de winkels. Madden NFL 21 heeft volgens EA meer innovatieve gameplay voor meer controle met of zonder de bal. Het ‘stick ball’ systeem van Madden NFL 21 geeft spelers meer keuze en vrijheid dan ooit.

Tackles zijn verder aanzienlijk verbeterd voor nog meer realisme. Dit geldt ook voor vieringen die nu helemaal te controleren zijn door de speler.

Je kan Madden NFL 21 hier kopen.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions (PC, PS4, Switch) – 28 augustus

Captain Tsubasa: Rise of New Champions is een volwaardige voetbalgame gebaseerd op de klassieke Anime/ Manga-serie genaamd Captain Tsubasa. De game bevat een verhaalmodus, de mogelijkheid om je eigen Anime voetbal personage te creëren en natuurlijk online multiplayer.

Captain Tsubasa bevat normale 1 vs 1 onlinewedstrijden, 2 vs 2 wedstrijden en je kan je eigen team samenstellen en deze online gebruiken.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions hier kopen.

Wasteland 3 (PC, PS4, Xbox One) – 28 augustus

Veel mensen weten het niet maar de populaire Fallout-serie is eigenlijk een spin-off van de Wasteland-serie. Deze top down post apocalyptische game geeft de speler heel veel keuzes en opties die allemaal consequenties hebben op het vervolg van het verhaal. Tijdens je avontuur in Colorado, ontmoet je meerdere facties.

De game bevat unieke personages die je gaat ontmoeten en waar je quests voor moet doen. Iedere keuze in de game heeft echte consequenties voor het vervolg van het verhaal.

Je kan de Day One Edition van Wasteland 3 met exclusieve extra’s voor de standaard prijs hier kopen.

Project Cars 3 (PC, PS4, Xbox One) – 28 augustus

De ervaren ontwikkelhuis Slightly Mad Studios komt binnenkort met Project Cars 3. Deze bevat authentieke elementen zoals het grootste wagenpark ooit uit de franchise, meer dan 140 circuits, een uitdagende carrièremodus, 24 uur dag en nachtcyclus, dynamische weereffecten, geavanceerde AI, de mogelijkheid om je wagens naar smaak te tunen, verschillende multiplayer modi en natuurlijk intense weergave van schade en crashes.

Je kan Project Cars 3 hier kopen.


0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments