Releasedatum en coverster van EA Sports FC zijn mogelijk gelekt games
Releasedatum en coverster van EA Sports FC zijn mogelijk gelekt
games

Releasedatum en coverster van EA Sports FC zijn mogelijk gelekt

EA gaat deze maand de nieuwe voetbalgame EA Sports FC uit de doeken doen. Dit wordt de eerste voetbalgame van EA in 30 jaar zonder de naam FIFA.

Hoewel EA de onthulling nog moet doen, weten we nu mogelijk al de releasedatum van de game. Bekende leaker billbil-kun die al heel lang correct PS Plus-games correct lekt, zegt dat EA Sports FC op 29 september 2023 in de winkels komt te liggen. De game zal naar verluidt EA Sports FC 24 heten. Wie de Ultimate Edition aanschaft of lid is van EA Play, kan vanaf 22 september al met de game aan de slag.

De coverster is volgens billbil-kun niet Kylian Mbappé die al twee jaar op de cover van FIFA staat, maar de doelpuntenmachine Erling Haaland van Mancherster City. De game komt naar verluidt uit op alle platforms net als FIFA 23.

Officieel heeft EA de releasedatum of coverster van EA Sports FC nog niet bekendgemaakt. De gameplay onthulling is in ieder geval ergens deze maand.

Releasedatum en coverster van EA Sports FC zijn mogelijk gelekt

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties