Gamer eist 25 miljoen dollar van Twitch omdat hij penis verwondde tijdens masturberen door deze ‘te sexy dames’

Hij kan het maar proberen

Eén van de opvallendste verhalen uit de gaming industrie in 2020 is zonder enige twijfel deze van Amerikaan Erik Estavillo. Hij eist van Twitch, het populairste platform waar streamers tonen hoe ze games spelen, maar liefst 25 miljoen dollar. Nee, het is geen grap en er komt echt een rechtszaak.

Dwangmatig masturberen door Twitch

Gamer en Twitch-kijker Estavillo zegt namelijk dat er simpelweg veel te veel sexy dames zijn op het platform. Terwijl hij rustig een stream over een nieuwe game wil kijken, komt hij gigantisch vaak knappe dames tegen die al hun vrouwelijke troeven in de strijd gooien zodat je zeker niet stopt met kijken.

Elke keer Erik deze leuke Twitch-streamers zag, kon hij niet anders dan masturberen. Het was sterker dan zichzelf. De filteropties zijn volgens hem volledig ontoereikend omdat je niet kan filteren op geslacht. Twitch suggereerde dan ook alsmaar vaker om naar andere dames te kijken die games spelen.

This image has an empty alt attribute; its file name is sash.jpg

Hij schafte ondertussen zelfs al een fleshlight seksspeeltje aan om zich te behelpen in deze moeilijke tijden. Dit dagelijks veelvuldig gebruiken, zorgde bij ‘seksverslaafde’ Erik er blijkbaar voor dat zijn penis begon af te sterven. Hij moest vervolgens zowaar een zalfje smeren om dit te voorkomen.

Kers op de taart is dat één keer zijn kwakje op zijn gaming pc vloog en deze vervolgens daardoor een kortsluiting had. Nee, we verzinnen het echt niet. Dit is één van de redenen waarom hij in de Verenigde Staten een rechtszaak heeft aangespannen.

Stevige eisen en een flinke schadevergoeding

De claim is ondertussen al een half jaar geleden gemaakt, maar enkele weken geleden toonde een YouTuber aan dat Erik Estavillo echt door zal gaan met zijn rechtszaak. Zo eist hij dus maar liefst 25 miljoen dollar, betere filteropties en heeft ook een lijst gemaakt waarop 21 vrouwelijke Twitch-streamers staan die volgens hem geband moeten worden.

Het gaat hier onder meer om supersterren op Twitch zoals Pokimane, Sasha Grey, Mizzy Rose en nog heel wat anderen. De zaak staat blijkbaar gepland op 23 maart 2021 en Erik Estavillo zal zichzelf vertegenwoordigen. Hij heeft blijkbaar geen advocaat nodig omdat de meeste toch maar ‘professionele eikels zijn’.

Hier kan je heel wat ‘sexy’ foto’s bekijken van de Twitch-dames waar hij een probleem mee heeft.

This image has an empty alt attribute; its file name is Schermafbeelding-2020-12-27-om-17.17.21.jpg
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments