Stevige solden bij Bol.com, deze 49 topgames zijn nu tijdelijk spotgoedkoop

Tijd voor een nieuwe game

De afgelopen jaren zijn er een heleboel topgames verschenen. Enkele van deze heb je wellicht gemist omdat er te veel aanbod was. Bol.com komt nu met een geweldige actie zodat je deze toppers toch in huis kan halen voor een spotprijs.

Verschillende games zijn tijdelijk namelijk zéér scherp geprijsd op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Hieronder hebben wij alle 49 toppers die wij aanraden voor jullie op een rijtje gezet, onderverdeeld op de prijs. Bij veel van deze games gaat het ook om de Special of Deluxe Edities, waarbij je naast de hoofdgame ook nog eens alle DLC ontvangt.

Een volledig overzicht met 257 (!) afgeprijsde games vind je hier. Hieronder alvast onze aanraders:

GTA V – (Grand Theft Auto 5) – Premium Edition

GTA V is het beste premium Entertainment Product ooit geworden. De single player van GTA V staat nog altijd als een huis met een ongelofelijk gedetailleerd verhaal over drie unieke personages. De multiplayer namelijk GTA Online heeft zeven jaar lang content updates gekregen en ontvangt nog altijd nieuwe downloadable content. Kortom, GTA V is een must have voor iedere gamer.

Je kan Grand Theft Auto V hier kopen (PS4)

Je kan Grand Theft Auto V hier kopen (Xbox One)


The Crew 2

Waarom alleen racen als je ook kan racen in de lucht of op het water? Dat is precies wat The Crew 2 je te bieden heeft. De game bevat een gigantische open wereld waarbij je kan racen op de weg, de lucht met vliegtuigen en helikopters en je kan zelfs racen met boten op de zee.

Je kan The Crew 2 hier kopen

Assassin’s Creed: Origins

We hebben veel Assassin’s Creed-games gespeeld, maar het begin van de Assassin’s hebben we nooit meegemaakt. Assassin’s Creed Origins laat je het verhaal spelen waarbij je de oprichting van de broederschap meemaakt als hoofdpersoon Bayek of Siwa, de beschermer van de Pharaoh in de oude Egypte.

De game bevat een gigantische open wereld waarbij iedere NPC dag-nachtcyclussen hebben. Verschillende bekende piramides van Egypte zijn hier te verkennen.

Je kan Assassin’s Creed Origins hier kopen

Far Cry 5

In Far Cry 5 zijn de inwoners van Hope County gaan geloven in een persoon die zich uitmaakt als de profeet. Iedereen die zich misdraagt wordt afgestraft door de profeet en zijn ‘familie’. Jij als Deputy kreeg de taak om de profeet te arresteren, maar dat gaat al snel mis en moet je eerst maar eens zien te overleven in een stad waar je niet meer uit kan.

Je kan Far Cry 5 hier kopen

Shadow of the Tomb Raider

Het laatste avontuur van Lara Croft in de moderne Tomb Raider-trilogie. Dit keer is Lara niet de hunted maar de hunter. Lara is helemaal klaar om het op te nemen tegen de kwaadaardige organisatie genaamd Trinity. In Shadow of the Tomb Raider is de combat verbeterd met name als het gaat om stealth. Lara kan op bomen klimmen of in de modder duiken voor het uitvoeren van surprise kills.

Je kan Shadow of the Tomb Raider hier kopen

Rainbow Six: Siege

Rainbox Six: Siege is een shooter die al jaren mee gaat en ook nu nog dagelijks immens veel gespeeld wordt. Het is volgens velen de beste tactische shooter van deze generatie. Een game die heel andere online ervaring geeft in vergelijking met veel van zijn concurrenten.

Je kan Rainbow Six Siege hier kopen

God of War

Voor velen de beste exclusieve PlayStation-game van deze generatie. God of War is een meesterwerk, een avontuur die je niet snel zal vergeten. Kratos en zijn zoon Atreus gaan op pad in de gevaarlijke wereld van Midgard, uit de Noordse mythologie. Gedurende de game moet je het opnemen tegen de meest waanzinnige wezens, draken en zelfs goden.

Maar wat deze game zo bijzonder maakt, is de band die Kratos maakt met zijn zoon Atreus, en de manier hoe Kratos omgaat met zijn duistere verleden.

Je kan God of War hier kopen

Gran Turismo Sport
De nieuwe Spec II-editie van Gran Turismo GT Sport bevat de geweldige main game inclusief het grootste deel van de gratis game-updates en toegevoegde bonuscontent. Een totaalpakket dus voor liefhebbers van auto’s en racegames.

Je kan Gran Turismo Sport hier kopen

Je kan Gran Turismo Sport hier kopen (Spec II Edition)


Uncharted: The Nathan Drake Collection

Alle drie Uncharted-avonturen op één disc. The Nathan Drake Collection bevat tientallen uren speelplezier van de beste verhaalgedreven games die uitkwamen op de PS3, maar dan zijn de graphics opgepoetst voor de PlayStation 4 en is de framerate verhoogt naar 60 fps.

Je kan Uncharted: The Nathan Drake Collection hier kopen

Assassin’s Creed: Syndicate

Eén van de meest gevraagde locaties voor een Assassin’s Creed-game was Victoriaans Londen. Ubisoft vervulde de wens van gamers met Assassin’s Creed: Syndicate, een open wereld-game waarbij je speelt als niet één maar twee Assassin’s, namelijk de Frye-twins. Jacop Frye is de beul, de Assassin die een directe confrontatie aangaat. Evie Frye is de brein die zeer getalenteerd is in stealth.

Je kan Assassin’s Creed: Syndicate hier kopen

Far Cry New Dawn Superbloom Edition

Far Cry New Dawn is een vervolg op Far Cry 5. De apocalypse breekt uit in één van de eindes van Far Cry 5, waardoor de wereld helemaal anders wordt, een beetje vergelijkbaar met Mad Max. Nieuwe bendes hebben de stad veroverd en een dodelijk tweeling zijn de leiders geworden. Het is aan jou om de tweeling voor eens en voor altijd te stoppen met de meest bizarre wapens en voertuigen.

Je kan Far Cry New Dawn hier kopen (Superbloom Edition)

Horizon: Zero Dawn – Complete Edition
De Nederlandse Studio Guerrilla Games kwam met een nieuwe, exclusieve IP voor Sony PlayStation genaamd Horizon Zero Dawn. De apocalypse is op mysterieuze wijze uitgebroken en de mensheid is op onverklaarbare manier terug naar de prehistorie, terwijl de wereld is bezet door dodelijke dino-robots.

Jij speelt als een jonge krijger genaamd Aloy, de enige die kan communiceren met de angstaanjagende robots. Horizon Zero Dawn kreeg van ons een 9.5 als eindcijfer in onze uitgebreide review.

Je kan Horizon Zero Dawn hier kopen

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 speelt zich af in de realistische open wereld San Francisco. Jij bent Marcus Holloway, een zeer getalenteerde hacker met een gevoel voor humor. Marcus werkt samen met een hackergroep genaamd DedSec, om het besturingssysteem ctOS 2.0 te ondermijnen. Marcus is namelijk ten onrechte beoordeeld als crimineel en dat moet rechtgezet worden.

Je kan Watch Dogs 2 hier kopen

The Last of Us Remastered
Veel van jullie hebben de zeer geanticipeerde The Last of Us: Part II gespeeld, maar zeven jaar geleden verscheen het begin van dat verhaal. Het verhaal waar hoofdpersoon Joel, een klein meisje met een bijzonder persoonlijkheid van A naar B moet zien te brengen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de wereld is vol met moordlustige survivors en zeer agressieve infected.

Deze remaster bevat 4K-graphics, 60 fps framerate en de fantastische Left Behind verhaaluitbreiding.

Je kan The Last of Us Remastered hier kopen

Assassins Creed – The Ezio Collection

Ezio Auditore da Firenze wordt nog altijd gezien als de beste Assassin van de Assassin’s Creed Franchise. En dat is terecht want hij is de enige die een volledige trilogie heeft gekregen. De Ezio Collection bevat drie grote games voor tientallen uren vermaak.

De eerste twee games van de trilogie spelen zich af in Italie in de jaren 1476. De derde game uit de collectie neemt Ezio mee naar een avontuur in het oude Constantinopel (Istanbul, Turkije).

Je kan Assassins Creed – The Ezio Collection hier kopen

Uncharted 4: A Thief’s End

Het laatste avontuur van Nathan Drake die dit keer niet zozeer op pad gaat om een nieuwe schat te vinden, maar dit doet om de enorme schulden van zijn vermiste broer af te kunnen betalen. Uncharted 4 is de grootste, de meest emotionele, de best spelende en mooiste Uncharted-game tot nu toe. Deze game biedt het beste van ontwikkelaar Naughty Dog.

En als je klaar bent met het verhaal, dan kan je helemaal losgaan met de multiplayer modi waar je aan de slag kan gaan met karakters uit de laatste vier Uncharted-games.

Je kan Uncharted 4: A Thief’s End hier kopen

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III is de lang verwachte vervolg op deeltje 2. Tien jaar lang heeft het Kingdom Hearts-team binnen Square-Enix gewerkt aan de grote terugkeer van Sora en zijn vrienden. We hebben er heel lang op moeten wachten, maar het eindresultaat is fantastisch.

Wij gaven Kingdom Hearts III een 9,9 in onze uitgebreide review.

Je kan Kingdom Hearts III hier kopen

Fallout 4 – Game of the Year Edition

Van de makers van de fantastische The Elder Scrolls-games. Fallout 4 speelt zich af in een post-apocalyptisch Boston in het jaar 2287, 210 jaar na een nucleaire oorlog. 210 jaar lang hebben de inwoners van Vault 111 zich verscholen onder de grond maar nu is het tijd om de vernieuwde wereld te verkennen en alle geheimen te ontrafelen.

Nieuw in Fallout 4 is de toevoeging van een stem voor jouw personage, zodat de ‘immersion’ nog realistischer wordt.

Je kan Fallout 4 hier kopen (Game of the Year-editie)

Call of Duty: Infinite Warfare – Legacy Edition (inclusief Modern Warfare Remastered)

De voorraden op onze planeet raken op en daarom zoekt de mensheid naar nieuwe resourses op verre planeten. Call of Duty: Infinite Warfare vertelt een verhaal waarbij de mensheid vecht voor kostbare resources. Call of Duty: Infinite Warfare heeft een uitgebreide single player campagne, traditioneel multiplayer en de terugkeer van de zombie-modus.

Je kan Call of Duty: Infinite Warfare hier kopen

Borderlands 3

De klassieke shooter-looter was terug, met ontelbare wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos. In Borderlands 3 Schiet je je weg langs nieuwe werelden en vijanden als een van de vier gloednieuwe Vault Hunters. De shooter is zowel solo als met vrienden te spelen. Het ‘wauw’-effect was misschien iets minder als zijn voorgangers, maar het is nog steeds een ijzersterke shooter.

Je kan Borderlands 3 hier kopen

Uncharted The Lost Legacy

Chloe Frazer, één van de meest geliefde karakters van de Uncharted-serie, heeft een eigen game gekregen. Chloe gaat op pad om een oud artifact te herstellen en daarvoor schakelt ze de veteraan Nadine Ross in. Samen gaan ze op avontuur in de ongelofelijk mooie natuur van India om de gouden slagtand van Ganesh te vinden, voordat de vijand dat doet.

Je kan Uncharted The Lost Legacy hier kopen

Mass Effect Andromeda

Ontwikkelaar BioWare komt met een gloednieuwe Mass Effect-game wat zich niet afspeelt in onze heelal. De mensheid is van plan om nieuwe werelden te bevolken en daarom wordt een schip door middel van cryo slaap naar de ongekende vertes van de ruimte gestuurd, een reis van 600 jaar.

Je kan Mass Effect Andromeda hier kopen

Bloodborne

De game waarmee From Software is uitgegroeid van goede naar legendarische ontwikkelstudio. Bloodborne is een game zoals geen andere. Je speelt een Hunter in een nachtmerrie waar hij/zij niet uit kan ontwaken.

De enige manier is om de droom te verbreken door recht vooruit te lopen en het opnemen tegen angstaanjagende monsters, weerwolven, geesten, beesten en jawel echte andere spelers die je in de weg kunnen staan. De voldoening die je krijgt bij het voltooien van een Bloodborne-uitdaging, is werkelijk ongekend.

Je kan Bloodborne hier kopen

Ghost Recon Breakpoint

Een ex-ghost heeft het team verraden. Jij moet de ex-ghost proberen te grijpen maar in een eiland waar alle technologie en soldaten worden beïnvloed door de ex-ghost is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hij weet namelijk alles over het elite-team Ghosts. Hoe kan jij iemand stoppen die jou door en door kent?

Je kan Ghost Recon Breakpoint hier kopen

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)

De Battle Royale-game die het genre groot heeft gemaakt. 100 man droppen op één map om het tegen elkaar op te nemen. De laatste die overblijft wint de wedstrijd. PUBG is geen free-to-play Battle Royale-game en daarom is de 50% karting van Bol, een aanrader.

Je kan PlayerUnknown’s Battlegrounds hier kopen


Red Dead Redemption 2

De grootste game van 2018 was ongetwijfeld Red Dead Redemption 2. De open wereld-game van Rockstar kreeg lovende reviews en wordt zelfs bekeken als één van de beste PS4-games ooit gemaakt. Fan van cowboys en open wereld-spellen dan moet je sowieso deze Red Dead gespeeld hebben.

Je kan Red Dead Redemption 2 hier kopen (PS4)

Je kan Red Dead Redemption 2 hier kopen (Xbox One)


Crash Team Racing Nitro-Fueled
Activision heeft de klassieke Crash Nitro-game, van top tot teen opnieuw gemaakt voor de moderne consoles. De game bevat prachtige graphics, alle tracks, karakters en auto’s uit het origineel en speelt minstens net zo goed als Mario Kart. Kers op de taart is ongetwijfeld de integratie van een online modus.

In deze game speel je dus niet alleen tegen vrienden in splitscreen, maar kan je ook gewoon online aan de slag.

Je kan Crash Team Racing Nitro-Fueled hier kopen

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy + 2 bonus levels

De drie klassieke games van de PS1 zijn helemaal van top tot teen opnieuw gemaakt door Activision maar dan met moderne technologie. De gameplay en leveldesign zijn allemaal nostalgisch maar de graphics, audio, belichting, animaties en overige details zijn allemaal gemoderniseerd.

Je kan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy hier kopen

Dr. Kawashima’s: Brain Training

Hoe oud is jouw brein? Brain Training en de enige echte Dr. Kawashima keren terug op de Nintendo Switch. Deze game bevat heel veel oefeningen om je brein te trainen. Daarnaast zijn er solo games waarmee je niet gaat voor breinscore, maar voor het rustig stimuleren van je brein. Denk aan een potje tetris, het oplossen van rekensommen, het spelen van piano of het oplossen van een Sudoku.

Je kan Dr. Kawashima’s: Brain Training

Team Sonic Racing
Team Sonic Racing heeft veel weg van Mario Kart maar bij deze game staat het teamspel centraal. Hier krijg je voordelen door samen te werken met teamleden. Zo kan je een snelheidsboost krijgen als je een teamlid nauw volgt. Verder kan je een teamlid die geraakt is, herstellen en kan je revanche nemen op een tegenstander die het op jouw team heeft gemunt.

Je kan Team Sonic Racing hier kopen

Mortal Kombat 11

De meest bloederige vechtgame is nog gewelddadiger geworden. Mortal Kombat 11 gaat direct verder waar Mortal Kombat X is gebleven. Raiden is corrupt geworden door de duistere energie. Earthrealm kan niet meer incasseren en opent zelf de aanval op de Netherrealm.

Terwijl er een oorlog gaande is, bemoeit Kronika de Keeper of Time met alle gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden sinds Mortal Kombat 9. Mortal Kombat 11 bevat 25 unieke speelbare personages met nog eens de mogelijkheid om 9 DLC-personages te kopen.

Je kan Mortal Kombat 11 hier kopen

Control

In Control kruip jij in de huid van Jesse Faden. Zij ondergaat een vreemd ritueel om een nieuwe rol te vervullen bij de zogenaamde Bureau of Control. Zo komt Jesse bij The Oldest House, een gebouw die op mysterieuze wijze voortdurend van binnen een verandering ondergaat.

Ontwikkelaar Remedy noemt het huis, een wereld die van binnen steeds kan veranderen. Jesse krijgt tijdens haar avontuur verschillende krachten via zogenaamde ‘objects of power’, één hiervan is de kracht om te zweven.

Je kan Control hier kopen

Injustice 2 – Legendary Edition – Day One Edition

Batman en Superman nemen het wederom tegen elkaar op, maar moeten samenwerking om een groot bedreiging te stoppen, namelijk de schurk Brainiac die de planeet van Superman heeft aangevallen. Kunnen de DC-superhelden samenwerken of is de aarde verloren?

De Legendary Edition van Injustice 2 bevat naast alles van de main game, alle downloadable cosmetics en nog eens negen DLC-personages waaronder de Ninja Turtles.

Je kan Injustice 2 hier kopen

Greedfall

In GreedFall ligt de oude wereld op sterven en de bevolking wordt geteisterd door een niet te stoppen ziekte. Er zijn geruchten dat er een geneesmiddel is op een recent ontdekte eiland genaamd Teer Fradee. Jij vertrekt samen met je neef en een paar facties die beschikken over een eigen agenda, naar het eiland die sijpelt van magie. Greed Fall is niet perfect, maar wel een boeiende open wereld RPG die je enkele tientallen uren bezig kan houden.

Je kan GreedFall hier kopen

DOOM Eternal (Special en Deluxe Editions)

De DOOM Slayer is terug en sterker dan ooit. DOOM 2016 was een vette game, maar met DOOM Eternal doet ontwikkelaar id Software op alles een behoorlijke schepje bovenop.

De Doomguy heeft heel wat handige tools gekregen, platform-elementen zijn uitstekend in elkaar gezet, de presentatie is fantastisch, het verhaal is interessant, de game speelt verslavend lekker, de soundtrack is geweldig, de game is uitdagend, er is veel vrij te spelen en de gameplay-loop vraagt snelle strategische beslissingen van de speler. DOOM Eternal kreeg van ons een 9.6 als eindcijfer in onze review.

Je kan DOOM Eternal Special Edition hier kopen

Je kan DOOM Eternal Deluxe Edition hier kopen

Hunt Showdown

Een zeer unieke multiplayer game als geen ander, van de makers van de Crysis-trilogie. Hunt: Showdown is een PvP maar tegelijkertijd ook een PvE-game. Spelers beginnen op verschillende punten op een grote map en moeten aanwijzingen vinden over de locatie van een dodelijke monster. De monsters, zombies en andere wezens worden bestuurd door de AI en worden altijd random geplaatst op de map, zodat je altijd op je hoede moet zijn.

De twist van Hunt Showdown is dat andere spelers ook dezelfde taak hebben als jij, en er met de beloning van een monster vandoor willen gaan. Dit zorgt voor een zeer spannende multiplayer ervaring, want dood in deze game is ook echt dood. Jouw personage komt niet meer terug als hij of zij sterft. Wanneer jouw personage dood is, moet je een nieuwe hunter rekruteren en vervolgens upgraden. Lees hier ook onze uitgebreide review van Hunt: Showdown waar wij de game een 8.5 gaven.

Je kan Hunt: Showdown hier kopen

Divinity: Original Sin 2 (Definitive Edition)

Een zeer goed ontvangen RPG van de Belgische Larian Studios. Divinity: Original Sin 2 geeft je de optie om te kiezen tussen verschillende classen met een achtergrondverhaal, of je kan een eigen personage aanmaken.

Het verhaal gaat over duistere wezens die door de Void in de wereld van Rivellon komen en deze bedreigen. Degene die deze wezens controleert is niemand minder dan de God King. Kan jij hem samen met je vrienden stoppen?

Je kan Divinity: Original Sin 2 hier kopen

Middle-Earth: Shadow of War – Definitive Edition

Talion en de Elfensmid Celebrimbor zijn weer terug om het op te nemen tegen de leger van de kwaadaardige lord Sauron. Het verhaal speelt zich af tussen The Hobbit en The Lord of the Rings. Dit tweede deel in de Middle-Earth-serie geeft meer vrijheid, meer vaardigheden, meer soorten vijanden, meer unieke locaties in de open wereld en het Nemesis-systeem is veel uitgebreider geworden.

Je kan Middle-Earth: Shadow of War hier kopen (Definitive Edition)

Metro Exodus
Metro Exodus is een survival horror first-person shooter. De game speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen in Metro: Last Light af. Je stapt in de schoenen van een 28-jarige man genaamd Artyom. Samen met Artyom verken je een post-apocalyptische wereld die 23 jaar geleden getroffen is door een nucleaire oorlog.

Je kan Metro Exodus hier kopen

The Outer Worlds

The Outer Worlds was misschien wel dé verrassing van 2019. De originele bedenkers van Fallout verraste vriend en vijand met deze geweldige singleplayer first person sci-fi RPG! In The Outer Worlds ontwaak je uit cryoslaap op een kolonistenschip dat verloren ging op weg naar Halcyon, de verste kolonie vanaf Aarde dat op de rand ligt van het universum.

Je kan The Outer Worlds hier kopen

Fallout 76 Tricentennial Edition
Fallout is terug en dit keer als een open wereld multiplayer-game. Dit is de eerste Fallout-ervaring waarbij je met je vrienden kan duiken in de wereld van Fallout. Recent is de Wastelanders-uitbreiding gelanceerd die helemaal gratis is. Deze update brengt onder andere NPC’s terug voor een meer traditionele Fallout-ervaring. Een perfecte moment om weer in de game te duiken of om de game voor het eerst op te pakken.

Je kan Fallout 76 hier kopen

Assassin’s Creed: Odyssey
Ben jij een Griek of een Spartan? Dat is de vraag die hoofdpersoon Alexios of Cassandra zich gedurende Assassin’s Creed Odyssey vraagt. De grootste Assassin’s Creed tot nu toe met heel veel uren aan replaywaarde, laat je als mercenary het verhaal volgen van Athene maar ook Sparta.

Het is aan jou om de oorlog te beslissen en het op te nemen tegen de mensen achter de schaduwen.

Je kan Assassin’s Creed Odyssey hier kopen

Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated
Rehydrated is een remake van de klassieker SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom. Alles uit de originele platformer is behouden en verbeterd. Rehydrated is gemaakt met de Unreal Engine 4 en ondersteund 4K op de PS4 Pro, Xbox One X en de PC. De remake krijgt als extra’s een multiplayer horde modus voor maximaal twee spelers waar je zowel co-op als PvP kan spelen.

Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom hier kopen

Mario + Rabbids Kingdom Battle

De gestoorde Rabbids, die veel gemeen hebben met de Minions van Despicable Me, zijn op een onverklaarde manier opgedoken in de Mushroom Kingdom van Mario. Enkele Rabbids zijn hierdoor de weg kwijt geraakt en sommige sluiten zich zelfs bij Bowser, de eeuwige vijand van Mario. Het is aan Mario en enkele Rabbids om alles recht te zetten. Wat opvallend is, is dat de combat turn based is zoals wij dat kennen van de XCOM-serie.

Je kan Mario + Rabbids Kingdom Battle hier kopen

Final Fantasy VII Remake

De geweldige RPG van Square-Enix ligt nog maar enkele maanden in de winkelrekken en ging al miljoenen keren over de toonbank. Nu is hij al verkrijgbaar met korting. De Final Fantasy VII Remake is een prachtige en boeiende RPG die je tientallen uren spelplezier en nostalgie geeft. Een absolute aanrader.

Je kan Final Fantasy VII Remake hier kopen

Nioh 2

Het vervolg op de geprezen Nioh is een prequel wat zich afspeelt voor de eerste game. Dit keer kan je je eigen unieke personages aanmaken. In Nioh 2 heeft langdurige oorlogvoering de natie getransformeerd in een land van chaos geteisterd door demonische yokai, boze geesten die zich voeden met hun slachtoffers. Jij zult als demon hunter moeten jagen op deze demonen.

De gameplay is soepeler geworden met nog meer opties wat betreft wapens, gear en vaardigheden. In Nioh 2 kunnen spelers bovendien gebruik maken van Yokai-aanvallen die ontgrendeld worden door het verslaan van een zeer uitdagende baas.

Je kan Nioh 2 hier kopen

Dragon Ball Z Kakarot

Beleeft heel het verhaal van Dragon Ball Z, als een single player JRPG. Vecht tegen de meest iconische schurken zoals Frieza, Cell en Majin Buu in grote gebeurtenissen van de Anime-serie, maar verken ook de wereld van Dragon Ball Z. Spelers kunnen in de open wereld, vliegen, vissen, eten en trainen. Meerdere iconische personages waaronder Goku, Vegeta, Piccolo, Gohan en meer zijn speelbaar.

Je kan Dragon Ball Z: Kakarot hier kopen

BioShock – The Collection Switch
Deze fantastische collectie bestaat uit drie verhaalgedreven shooters namelijk BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition. Dit zijn drie games die opgepoetst zijn met verbeterde graphics en daarbovenop krijg je per games ook nog eens alle DLC, voor tientallen uren speelplezier.

Je kan BioShock The Collection hier kopen

Borderlands – Legendary Collection Switch

Dan op dezelfde dag komt uitgever 2K ook met een ultieme collectie aan Borderlands-games voor de Nintendo Switch. De collectie heet Borderlands Legendary Collection en bestaat uit Borderlands, Borderlands 2, en Borderlands: The Pre-Sequel. Naast de main games krijg je ook nog eens toegang tot alle downloadable content. Met dit pakket heb ik je in totaal meer dan 100 uur gameplezier.

Je kan Borderlands Legendary Collection hier kopen

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments