Stomdronken stiefvader wil stiefzoon een pak slaag geven terwijl hij live streamt op Twitch

Hallucinant

Onderstaande video van een Twitch streamer gaat momenteel viraal. We zien hier een jonge kerel van begin 20 jaar die nog woont bij zijn moeder en stiefvader. De aanleiding is niet duidelijk, maar de jongeman was volop bezig met een Twitch stream voor honderden kijkers toen plots zijn stomdronken stiefvader binnenvalt.

Stomdronken en agressieve stiefvader niet gelukkig met streamende stiefzoon

Hij was duidelijk niet gelukkig met wat zijn stiefzoon aan het doen was: “Heb jij een job? Masturberen voor een groen scherm?” De jonge kerel was duidelijk ook niet op zijn mond gevallen en liet merken dat hij graag streamde en er niets mis mee deed.

Na wat verwijten overeen weer viel de stiefvader hem aan, maar het lijkt uit onderstaande video duidelijk dat de stiefzoon zich niet zo maar opzij liet zetten. Zijn moeder vroeg ook aan haar agressieve vent om te stoppen omdat hij toch maar zelf een pak slaag zou krijgen. De video ging ondertussen viraal over het gehele internet en werd al miljoenen keren bekeken.

De streamer in kwestie liet achteraf weten dat hij trouwens in orde is en nog steeds zal blijven streamen ondanks dat zijn dronken en agressieve stiefvader duidelijk geen fan is.

Klik op het geluidsicoontje rechtsonder om het geluid van de video op te zetten