Vind je de witte PS5 lelijk? Deze 24 karaat gouden PlayStation 5 verschijnt nog in 2020

Wel een tikkeltje duurder

Bij de release van de PlayStation 5 zal wellicht enkel de witte versie beschikbaar zijn. In de komende jaren zullen er ongetwijfeld nog PS5-consoles in andere kleurtjes verschijnen, maar dan moet je nog even geduld hebben. Of toch niet?

Een gouden PlayStation 5

Het bedrijf Truly Exquisite kondigde namelijk aan dat zij nog dit jaar met een 24 karaat gouden PlayStation 5 komen. Zij zijn ervoor gekend om alledaagse spullen zoals schoenen, smartphones, iPads en zelfs auto’s te voorzien van een iets luxueuzer design. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan vast.

Voor een iPhone 11 met een 24 karaat gouden randje betaal je bijvoorbeeld bijna 4.000 euro. Nog dit jaar komt het bedrijf dus ook met een een luxe PlayStation 5. De prijs is nog niet bekend, maar het zal wellicht tussen de 3.000 en 4.000 euro liggen.

Indien je hierna nog wat geld op overschot hebt, kan je ook nog een extra gouden DualSense controller kopen en zelfs de PS5 headset is in goud te verkrijgen. Wees bij alles er wel snel bij. Want er zouden maar 100 stuks zijn van deze exclusief PlayStation 5.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments