Vrijdag beschikbaar: in deze knettergekke game ben je een bloeddorstige haai die mensen opeet

Dat is nog eens uniek

We hadden nog niet veel gehoord van de game Maneater, maar het is er wel eentje om in de gaten te houden door het unieke concept. Hoe vaak krijg je immers de kans om in de huid te kruipen van een bloeddorstige haai?

Maneater heeft een uniek concept

Maneater is een open wereld RPG waar je veel vrijheid krijgt als een haai. De speler is helemaal vrij om te zwemmen in een gigantische oceaan. Er zijn veel gevaren onderwater. Een baby haai kan natuurlijk niet op tegen een krokodil, daarom moet jouw vleeseter genoeg voedsel geven om te kunnen groeien.

Maneater heeft ook een bijzonder verhaal. In plaats van dat je vlucht als een haai of dat je als mens een haai moet gaan vangen, ga je deze keer zelf jagen op gewelddadige mensen. Het verhaal gaat over mannen die te veel op dieren jagen en waar jij dus een stokje voor steekt als zeedier.

Jij bent als haai van jongs af aan al getraumatiseerd door de mensheid. Dus jouw taak als baby haai is om de mensen behoorlijk lastig te vallen. Hoe meer je eet hoe groter en sterker je wordt en dan kan de jacht pas echt beginnen.

Maneater komt op 22 mei 2020 uit voor de PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en de PC. Hieronder zie je de launchtrailer.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments