Wil je nu een next-gen console? PlayStation 5 is niet te verkrijgen, maar Xbox Series S-console wel

Kotsbeu dat wachten? Misschien dan maar de nieuwe Xbox aanschaffen

Hoor jij bij de tienduizenden pechvogels die eigenlijk al maanden op zoek is naar een PlayStation 5 zonder succes? Je beste kans is wellicht dat je via Bol.com een alert hebt aanstaan voor deze PS5-pagina. Dan krijg je een mail wanneer ze terug op stock zijn, maar heb je welgeteld maar enkele minuten tijd om je bestelling te doen.

Haal vandaag nog een next-gen console in huis met de Xbox Series S

Ben je nu een Xbox-fan of wil je gewoon zo snel mogelijk een next-gen console? Dan is één van de nieuwste Xbox-consoles misschien wel de moeite om al die next-gen games te spelen. Ook de stock voor Xbox Series X en Xbox Series S is constant uitverkocht, mede door corona.

Bol.com liet alvast weten dat sinds vandaag de Xbox Series S bij hen wel weer tijdelijk op stock is, deze kan je hier vinden. Al ga je weer heel snel moeten zijn want op=op. De Xbox Series X, het broertje om maar te zeggen, is nog steeds uitverkocht, maar daar kan je ook de alert aanzetten op de productpagina.

Deze Xbox Series S die nu terug beschikbaar is kan alle oude Xbox-spellen afspelen en alle next-gen games dus. De console is wel digital only, wat wil zeggen dat je jouw games digitaal moet aankopen. Al is dat vandaag de dag geen al te groot probleem aangezien 40% van de gamers vooral digitaal zijn games koopt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments