Yakuza-legendes Kasuga en Kiryu in de emotionele launch trailer van Like a Dragon: Infinite Wealth games
Yakuza-legendes Kasuga en Kiryu in de emotionele launch trailer van Like a Dragon: Infinite Wealth
games

Yakuza-legendes Kasuga en Kiryu in de emotionele launch trailer van Like a Dragon: Infinite Wealth

Het vervolg op de geprezen Yakuza: Like a Dragon uit 2020 namelijk Like a Dragon: Infinite Wealth ligt nu eindelijk in de winkelrekken. Om de lancering van de game te vieren, hebben ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio en uitgevers SEGA en Plaion, de onderstaand epische launch trailer vrijgegeven.

Like a Dragon Infinite Wealth speelt zich grotendeels af in Hawaï in plaats van Japan. Ex-Yakuza Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu komen voor een persoonlijke quest. Kasuga is namelijk op zoek naar zijn moeder die hij sinds kind niet heeft gezien. Toevallig is ook Kiryu op zoek naar deze mysterieuze dame. Like a Dragon: Infinite Wealth lijkt de laatste game te gaan worden waar Kazama Kiryu een opwachting maakt. Kiryu blijkt namelijk ernstig ziek te zijn en wil in deze game niet op zijn dood wachten in een ziekenhuisbed. Kiryu wil strijden tot zijn laatste adem als de legendarische The Dragon of Dojima.

Net als de game Yakuza: Like a Dragon is dit een verhaalgedreven turn based RPG. Aangezien beide hoofdpersonages uit voorgaande games speelbaar zijn, is het verhaal van Like a Dragon: Infinite Wealth ook veel groter dan wat we gewend zijn. De ontwikkelaar spreekt van een gemiddelde playtrough van rond de 70 uur als je hier en daar ook wat side quests meepakt.

Like a Dragon: Infinite Wealth is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en de PC via Steam en de Microsoft Store. Een gratis demo van Like a Dragon: Infinite Wealth is speelbaar voor iedereen die Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased his Name heeft uitgespeeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties