Zoek je nog een PlayStation 5? Dit is laatste stand van zaken qua beschikbaarheid van de PS5 bij grote winkels

Je gaat weer snel moeten zijn

Een PlayStation 5 kopen is verdomd lastig want niet alleen is er een pandemie gaande, maar de productie heeft ook te maken met vertragingen van onderdelen en de grootste reden is de absurde grote vraag naar de nieuwe console van Sony.

Goed nieuws voor pechvogels

Volgens de bronnen van Techtastic, de website die zich in het verleden betrouwbaar heeft bewezen, is bol.com in de loop van februari voorzien van een nieuwe voorraad aan PS5-consoles. Deze consoles zijn nog altijd niet uit de deur gegaan, want er zijn geen meldingen geweest van bestellingen.

Aangezien de reserveringslijst van Bol is afgewerkt, kan je zodra de productpagina’s van Bol zijn bijgewerkt een bestelling doen. Helaas is het niet bekend wanneer de productpagina’s precies bijgewerkt gaan worden. Dit kan vandaag, morgen of binnen enkele dagen zijn. Het is wel duidelijk dat de voorraad snel online gezet gaat worden en dat is meestal zonder voorafgaande waarschuwing. Indien je dus een PS5-console wil kopen, zal je heel alert moeten zijn.

Verder meldt Techtastic dat de Media Markt deze week weer een grote levering heeft gekregen en dat het niet lang zal duren voordat alle eerdere vooruitbestellingen zijn afgewerkt.

Game Mania zou de meeste pre-orders aangenomen hebben en daardoor moet het nog een flinke aantal bestellingen van gamers die in 2020 hebben besteld. Volgens de bronnen van Techtastic, zijn heel wat Game Mania filialen zelfs nog pre-orders van september 2020 aan het afwerken.

Zo ben je zeker van je PlayStation 5 bij Bol.com

Indien je een grote kans wil hebben om bij de volgende PS5 levering een console te kopen, zorg dan dat je via Bol.com een alert hebt aanstaan voor deze pagina en zet ook een alert aan op de pagina voor de PS5 Digital Edition indien je deze editie eventueel zou willen. Als je deze waarschuwing hebt aanstaan, krijg je een mail wanneer zij nieuwe PS5-consoles online zetten.

Wees er wel snel bij, want vorige keer waren alle consoles verkocht 4 minuten nadat dit mailtje werd uitgestuurd. Zonder je alert aan te zetten op die pagina wordt het dus een heel moeilijk verhaal.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments