1 op 3 mensen bedriegt partner ooit met een collega: ‘Onze zakenreis eindigde plots in waanzinnige seks’

Er wordt op de werkvloer flink wat gevogeld

Volgens wetenschappelijk onderzoek zou iets minder dan 50% van de mensen ooit iemand bedrogen hebben waar ze een langdurige relatie mee hadden/hebben. Meer zelfs, in 1 op 5 van de huidige relaties zou er ooit al bedrog zijn gepleegd die al dan niet geweten is door de partner.

Het meeste bedrog gebeurt blijkbaar op de werkvloer. Van de keren dat er bedrog wordt gepleegd, zou dat in maar liefst 1 op 3 gevallen gebeuren met een collega. Niet al te gek natuurlijk, fulltime werkende mensen zien sommige van hun collega’s bijna evenveel als hun eigen partner.

Hoe komt zo’n relatie nu echter tot stand en wat dreef deze mensen om hun vrouw/man te bedriegen met een collega? Enkele werkende mensen spreken anoniem uit de biecht en vertellen waarom ze een avontuurtje hebben beleefd met een collega:

Het liep mis op een bedrijfsevent

“Ik dacht altijd dat ik heel gelukkig was met mijn man, maar toch heb ik hem bedrogen met een collega. Voor een bedrijfsevent gingen we naar een hotel waar iedereen een aparte kamer had. Ook één van mijn collega’s die 20 jaar ouder was, maar ik altijd heel aantrekkelijk vond was aanwezig.”

“We zijn beide getrouwd, maar die avond vergaten we dat blijkbaar. We dronken allemaal samen met de collega’s en ik heb die avond misschien 5 of 6 wijntjes gedronken. Al snel was ik flink tipsy en werd er wat geflirt dat uiteindelijk eindigde in een stomende nacht in mijn hotelkamer. Ik heb er eigenlijk gigantisch spijt van en het is bij één keer gebleven.”

Een affaire met een collega van HR

“Ik heb ooit een affaire gehad met een collega uit HR. Ik had toenmalig een relatie gedurende vier jaar en ook zij had een vriend. We zagen elkaar elke dag en konden goed praten en lachen met elkaar. Na een tijd gebeurde het gewoon. Ik wist dat ik fout was, maar de seks was zo geweldig dat ik er niet mee wou stoppen. Uiteindelijk werden we betrapt door enkele pikante Facebook-berichten die haar vriendje had gelezen en het eindigde in een groots drama.”

Al twee jaar een affaire met mijn supervisor

“Ik heb al gedurende twee jaar een affaire met mijn supervisor. Het is overigens ook de eerste keer dat ik iemand heb bedrogen. Gedurende die twee jaar ben ik ook verloofd en getrouwd met mijn man. Ik zie mijn echtgenoot ook doodgraag en ik wil hem absoluut niet verlaten.”

“Ik heb echter een emotionele en intellectuele klik met mijn supervisor die ik niet kan loslaten. Ik kan ook met hem over alles praten en het is dus veel meer dan enkel seks. En de seks zelf is ook ongelofelijk met hem. Zelfs na twee is er nog steeds een gigantische aantrekkingskracht tussen ons en ik hoop mijn affaire dan ook nog een tijdje in stand te houden.”

Een waanzinnige zakenreis met ongelofelijke seks

“Ik ben 33 jaar en ondertussen 11 jaar getrouwd. Ik ben gelukkig met mijn vrouw, maar net zoals bij veel koppels na zo’n lange tijd samen te zijn, is de spanning er wel wat af. Een jaar geleden kreeg ik een nieuwe collega erbij, een knappe blondine van 24 jaar en dat resulteerde in iets wat ik nooit had verwacht.”

“Ik dacht er aanvankelijk nooit verder bij na want ik had nooit verwacht dat een vrouw zoals zij interesse in mij zou hebben. We moesten wel vaak samenwerken en we hadden een ontzettend goede klik, maar ook niet meer dan dat. Althans tot we samen met nog een andere collega twee weken naar het buitenland moesten voor een zakelijke trip.”

“Lang verhaal kort, gedurende deze twee weken werden we één avond heel dronken en toen ze met mij begon te flirten, eindigde dat uiteindelijk in haar hotelkamer en hadden we waanzinnige seks. Dat gebeurde uiteindelijk zo’n 6 keer tijdens deze zakenreis. Sinds deze trip hebben we nooit nog seks gehad en zijn we ook geen affaire begonnen. Al gebeurt het nog wel af en toe op een bedrijfsfeestje dat we stevig flirten en soms de avond eindigen met een hevige zoensessie.”

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments