11 mensen onthullen gigantische slechte redenen waarom ze seks hadden met iemand

“Ik had van iemand gehoord dat ze een gigantische clitoris had die op een kleine piemel lijkt. Ik moest dat gewoon zien!”

Je zou het bijna niet geloven, maar niet iedereen begint altijd met volle goesting aan een stomend potje rampetampen. Soms is seks gewoon een goed excuus voor iets gedaan te krijgen of om van het gezaag af te zijn van iemand (dat is wat de vriendin bij seks met ondergetekende wellicht steeds denkt).

Mensen op Reddit vertelden nu de meest bizarre redenen waarom zij seks hadden met iemand. Redenen die niets met zin of lust te maken hadden. Wij kozen er enkele pareltjes uit:

1. Homo

“Ik had seks met een vrouw om te verbergen voor mijn vrienden dat ik eigenlijk homo ben.”

HTML5 Icon

2. De verjaardag

“Op de verjaardag van mijn beste vriend. Hij was nog een maagd en ik was vergeten een cadeau te kopen. Ik gaf hem dan maar ‘seks’ als cadeau. Ik haatte mezelf gedurende maanden achteraf.”

3. De clitoris

“Ik had van iemand gehoord dat ze een gigantische clitoris had die op een kleine piemel lijkt. Ik moest dat gewoon zien!”

4. De wener

“Ze had een emotionele breakdown. Ze begon plots te zeggen dat ze gigantisch lelijk was en dat niemand haar zou willen. Ik troostte haar en zei dat dit helemaal niet zo was. Plots was dat voor haar blijkbaar een aanmoediging om seks met mij te hebben. Ik wou dat eigenlijk helemaal niet want ik vond haar echt niet aantrekkelijk. Ik dacht echter dat een afwijzing haar compleet depressief zou maken dus ik liet het maar toe.”

HTML5 Icon

5. Eten

“Hij had veel voedsel in zijn koelkast.”

6. Het gebroken been

“Ze had een gebroken been in gips en het leek mij wel eens een uitdaging om het daarmee te proberen.

7. De lieve kerel

“Omdat hij het ontzettend lief had gevraagd aan mij om ‘alsjeblieft seks met hem te hebben’.”

8. Een trio

“Omdat ik dacht dat haar hete vriendin een trio wou. Het bleek dat ze me echter enkel wou koppelen met haar beste vriendin. Toen ik dat besefte stond ik bijna halfnaakt in haar woonkamer en ben ik maar verder gegaan met de ‘lelijke’ vriendin.

9. Het kutwijf

“Ik dacht dat egocentrische kutwijven verdomd heet waren in bed. Dat bleek niet zo te zijn en ik zat een volledig jaar met de miserie.”

10. Medelijden

“Uit medelijden. Ik vond het altijd een vriendelijke kerel die zeker niet onaantrekkelijk was, maar eigenlijk totaal niet mijn type. Ik vond het echter erg dat hij nooit een vriendin had dus ben ik maar met hem naar bed gegaan om hem wat meer zelfvertrouwen te geven.”

HTML5 Icon

11. Netflix

“Ik vond hem echt niet knap of aantrekkelijk, maar hij had Netflix en ik wou ontzettend graag Fargo zien. Het was het waard.”

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments