15 manieren waarmee een lelijke vent toch een (knap) lief aan de haak kan slaan

Het is mogelijk voor iedereen

Niet alle mannen zijn gezegend met de looks van een Griekse god of een West-Vlaamse adonis. Driewerf helaas! Maar toch moeten al die lelijkerds niet wanhopen, want ook zij kunnen aan een (knap) lief geraken.

Hieronder vind je 15 dingen die daarbij kunnen helpen, en ze zijn ons ingefluisterd door lelijke venten. Goed opletten dus (voor sommigen)!

15 manieren zodat je toch succes kan boeken

1. Wees grappig, vrouwen houden van humor

2. Vind een lief met slechte ogen en en liefst ook een lage standaard.

3. Koop een puppy, welke dame houdt nu niet van schattige honden? Wees daarna ook wel zo goed om de hond ook eten en aandacht te geven. Dat beestje kan er immers ook niet aan doen dat hij met jou opgescheept zit.

4. Koop een goede parfum en verzorg je in het algemeen. Met lekker ruiken, kom je soms al heel ver in het leven. Het is wetenschappelijk bewezen dat een goede geur je extra aantrekkelijk maakt. Een parfum hoeft zelfs niet duur te zijn, zo heb je tegenwoordig hier heel wat geweldige ruikers met kortingen tot 70%

5. Toon haar je zieke dansmoves. Tegenwoordig kan geen enkele vent meer dansen, dus als jij het wel kan, doe je toch iets uniek.

6. Volg een cursus om goochelaar te worden. Een beetje magie kan soms mirakels verrichten.

7. Ga naar de fitness en zweet, zweet, zweet. Een lelijke kop, maar wel een indrukwekkende sixpack? Het kan best helpen. Aangezien we nog altijd een maand op fitnesscentra moeten wachten, zal je wel je eigen fitnessmateriaal moeten kopen. Dan heb je wel in één keer een home gym waarmee je kan opscheppen bij je dates.

8. Verhuis naar Thailand. De standaarden zijn daar héél laag bij de dames, althans toch als je een dikke portemonnee hebt.

9. Heb een mega-grote pretstok (of laat hem mega-groot maken). Een penisvergroting kan een extra lengte van 2 tot 4 cm opleveren.

10. Ga bij een muziekband. Of koop een goedkope gitaar bijvoorbeeld. Een man die gitaar speelt zou plots 30% sexier worden en ook dat is wetenschappelijk bewezen. Er zijn zowaar zelfs boeken die je gitaar leren spelen. Goedkoper dan zo’n dure gitaarleraar die je constant op je vingers tik.

11. Wees bescheiden, maar heb veel zelfvertrouwen. Geen enkele dame haar waterval zal beginnen stromen van heel verlegen mannen.

12. Blijf naar haar kijken, maar doe ook niet eng.

13. Doe eens sociaal online, ga op Tinder of één van de vele andere boeiende datingsites. Als honderden vrouwen je zien, zal er wel eentje bij zijn die interesse heeft.

14. Leer koken, een man die weet wat hij in de keuken doet, maakt sommige vrouwen helemaal wild.

15. Behandel vrouwen als normale wezens. Het is echt niet zo moeilijk.

En als geen enkele van deze tips helpen… Tja, dan ben je gewoon een combinatie van lelijk, dom en lui. Niemand die moeite wil doen, lijkt ons echter zo’n grote verloren zaak. Jawel, er is hoop voor iedereen

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
jokke
1 maand geleden

Veeeeeel geld en een jacht in Monaco met blits racewagens……….. den leelijksten beer op heel de planeet kan niet genoeg zaad produceren voor uit te delen! 🙂