Dit zijn de 5 grootste seks ergernissen van vrouwen

Goed opletten nu…

De meeste mannen hebben wel eens een one night stand gehad. En de meeste mannen denken ook dat ze een baas zijn onder de lakens. Maar de vrouwtjes hebben daar soms toch een ander idee over… Hierna staan een aantal ergernissen van vrouwen en fouten van mannen op een rijtje. Als je goed oplet, kan je dus je ‘seks game’ een serieuze upgrade geven!

1. Niet kunnen multitasken

Als je niet kan multitasken kan je beter meteen stoppen. Vrouwen vinden het heel belangrijk dat we met die vrije hand(en) ook aan de slag gaan.

2. Te snel gaan

Te snel gaan is een van de grootste seks ergernissen bij vrouwen. Niet zoals de konijnen dus…! Houd het tempo steady.

3. Een verkeerde maat condoom

Bijna alle groot geschapen mannen denken dat ze gemiddeld zijn en bijna alle gemiddelde mannen denken dat ze klein zijn. Dat is dus niet zo! En dus kopen we allemaal te kleine condooms. De juiste maat is cruciaal.

4. Wees een gentleman

Als je een eikel bent, zet zich dat vaak ook door in bed. Vrouwen geven aan dat het een enorme afknapper is en dat ze zich na de daad niet zo chill voelen. Zorg er dus voor dat je een gentleman bent, ten alle tijden! Niet alleen in bed trouwens…

5. Laat je vertellen wat je moet doen

Veel mannen denken te weten hoe ze een vrouw moeten pleasen. Not!  Wij kennen het lichaam van de vrouw absoluut niet zo goed als dat ze zichzelf kennen. Als ze je vertellen dat je iets anders moet doen, doe dat dan ook.

(Bron: Manify, dmarge)

 

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments