Dit zijn de 5 minst favoriete seksstandjes van de gemiddelde vrouw

We leren weer bij

Heb je eindelijk de volledige kamasutra onder de knie, blijkt ze van al dat geturn en belachelijk gedoe, niet wild te zijn. Wij mannen zijn de moeilijksten niet, maar de vrouwelijke soort, dat is van een ander kaliber.

De mondigen zullen je zelf wel vertellen wat ze leuk vinden en waar ze maar niks aan vinden. Echter ondergaan veel dames heel wat standjes en lijden blijkbaar in stilte. Onderstaande posities zouden volgens heel wat vrouwenmagazines de minste favoriete zijn van de gemiddelde dame.

Indien je trouwens inspiratie nodig hebt voor knettergekke standjes: in deze Cosmo Kama Sutra vind je maar liefst 77 standjes om uit te proberen.

Doggy style

Waarom niet? Omdat het blijkbaar vaak pijnlijk is. Terwijl wij mannen Pluto het nakijken geven, creperen sommige dames van de pijn en wij maar denken dat ze kreunt van genot. Veel vrouwen vinden dit standje ook niet echt intiem, wat uiteraard niet hoeft te verbazen. Een kale muur, weinig mensen krijgen er een kick van. Af en toe wat zachte handelingen tussen de passie door, zou het voor haar een stuk aangenamer te maken.

Woman on top

Wil ze je niet bereiden als een wilde amazone, dan zou het wel eens aan de onzekerheid over haar lichaam kunnen liggen. Jij hebt immers de keuze als je plat op je rug ligt, naar haar of naar het plafond staren. Denk je nu: mijn plafond moet echt wel een nieuwe laag krijgen, dan weten wij voldoende.

De reverse cowgirl

Eerst en vooral, deze pose is ook voor ons mannen niet zonder risico. Een buigende pretstok kan breken en geloof ons, op dat moment en in die toestand wil je niet afgevoerd worden. Voor vrouwen is de hoek onaangenaam en klaarkomen quasi onmogelijk.

Missionaris

Weinig vrouwen krijgen het hier nog warm van, gewoon omdat je niet de juiste plaatsen raakt met je materiaal. Laat je vriendin haar benen wat optrekken, leun tegen haar schouders in plaats van tegen haar borst aan en begin er dan aan. Doe je snorkel maar al aan!

69-standje

Hoewel vrouwen vaak beweren 2 dingen tegelijk te kunnen, blijkt dit uit onderzoek eigenlijk niet het geval te zijn. Laat ze dus ook niet stofzuigen en bellen tegelijkertijd, want ze moet het alsnog opnieuw doen en zo heb je geen warme maaltijd. Soit, omdat klaarkomen grotendeels een mentale factor is, zit een orgasme er voor haar op deze manier er zelden in.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments