Deze 5 momenten zijn het ideale excuus voor een stevig vluggertje

Indien je een goed excuus zou zoeken

Niet dat je er altijd een reden voor nodig hebt, maar je vrouw/vriendin misschien wel … Wij zogen alvast 5 goede redenen uit onze duim, waarmee een vluggertje geïnitieerd kan worden. Of ze het slikt of niet, dat kunnen we niet garanderen, maar met deze redenen open je alvast de debatten.

5 momenten die vragen om een vluggertje

1. Je moet een presentatie geven

Minimaal 10 paar ogen staan zo dadelijk op je gericht. Het klamme zweet breekt je uit en je darmen protesteren van de stress. Een stevig potje seks doet je bloeddruk dalen en zorgt voor rust. Is je vriendin in geen velden of wegen te bekennen, dan zal je collega eraan moeten geloven!

2. Bij het opstaan

Je hebt toch niet voor niets een ochtenderectie? Je bloed pompt, je testosteron piekt en je bruist van energie, kortom seks is strikt noodzakelijk, wil je in de loop van de dag niet ontploffen.

3. Na een fysieke inspanning

Ook tijdens het sporten vloeit het testosteron met liters door je lichaam. Een studie heeft uitgewezen dat de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen enorm toeneemt bij het sporten. Kom dus tijdig van dat voetbalveld en kleef je vriendin tegen de dug-out. Dat noemen ze nog eens de paal raken!

4. Na een kut dag

Een rotdag op het werk, al je geld verloren bij het gokken of je vrouwelijke collega toch niet op het fotokopieertoestel kunnen rammen, dan biedt een vluggertje de oplossing. Een heel pak gezonder dan een sloot bier in de kroeg. Laat je frustratie uit je lichaam vloeien!

5. Je vriendin is twee weken ver in haar cyclus

Haal die kalender maar al boven. In de 2de week van haar cyclus zet haar clitoris met 20% uit en wordt deze gevoeliger. Lees: je kan haar misschien eens laten klaarkomen! In deze periode gaat ze ovuleren en haar lichaam schreeuwt om seks. Noem het resultaat, de kleine pagadder maar Clint!

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments