5 signalen dat je vriendin misschien wel vreemd gaat!

Bij 5 op 5 moet je toch oppassen

Ja, jij bent helemaal het mannetje, of dat denk je toch. Terwijl jij ligt op te scheppen over je bloedgeile en mooie vriendin, zit ze meer op de slurf van je beste vriend, dan op die van jou. Pijnlijk voor jou, niet voor haar!

Aangezien de gemiddelde man het waarnemingsvermogen heeft van een blinde mol, geven we jullie alvast 5 overduidelijke tekenen mee. 5 signalen dat er stront aan de knikker is en je maar beter dag met je handje zegt tegen die leuke vriendin van jou, toch als je niet helemaal als een lul de behanger door de vrienden bekeken wil worden, want die weten het natuurlijk wel …

1. Ze verbergt haar telefoon

Lag haar telefoon altijd voor het grijpen en moet je deze nu quasi volcontinu met een metaaldetector zoeken, dan is er wat aan de hand. Staat het ding ook nog voortdurend op ‘stil’, belt ze nooit meer in je bijzijn terwijl je er daarvoor hoofdpijn van kreeg, dan hoeven we er geen tekening bij te maken.

2. Ze heeft nooit zin in seks

Moet je haar bijna dwingen tot seks, terwijl ze enkele weken eerder nog glibberend de slaapkamer in kwam geschoven? Ligt zij terwijl jij ligt te pompen als een dood vogeltje op haar rug, met de pootjes omhoog? Het zou wel eens kunnen betekenen dat ze haar voldoening buitenshuis haalt. Onderzoek dit nader!

3. Opeens begint ze zich op te kleden

Gaat haar dresscode van: ‘Als het maar makkelijk zit, ook al ziet het er niet uit en is het zo geil als mijn oma haar onderbroek’ naar opgekleed, dan is dat bizar. Ze gaat zich echt niet meer optutten voor jou na 3 jaar. Als ze stralend binnenkomt en dit in jouw bijzijn gedurende de avond afneemt, zou er wel eens iemand anders in het spel kunnen zijn.

4. Ze gaat plots wel heel veel ‘iets drinken’

Is ze plotsklaps meer op stap, dan dat ze achter de kookpotten staat en lopen die ‘vriendinnenavondjes’ steeds langer uit, dan is dat verdacht, zeker als je die vriendinnen niet kent. Kraamt ze achteraf ook altijd dezelfde, nietszeggende onzin uit over het verloop van de avond, dan heb je prijs of de vriendinnen hebben het IQ van een dode potvis, dat kan ook natuurlijk.

5. Ze raakt je niet meer aan, kijkt niet meer in je ogen en is verdacht stil

Schuldig! De typische vorm van schuldig gedrag. Ze begint je te ontwijken en het lijkt alsof je nog harder stinkt dan de vuilzakken die de gemeente weken heeft laten staan. Ze begint haar gevoelens voor zich te houden, neemt afstand en je voor te bereiden op de breuk, zeg dat Clint.be het gezegd heeft!

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments