Met deze 6 tips krijg je de beste ‘blowjob’ in je leven

Het kan simpel zijn

Orale seks staat in ieders slaapkamer – of op andere plekken naar keuze – vaak en graag op het menu, gewoon omdat je weet dat het meestal goed zal zijn. Een beetje zoals gaan eten bij Sergio, je weet wel: sex on a plate!

Er is soms wel één klein probleempje: niet alle vrouwen voelen er zich even comfortabel bij. Niet dat ze het niet fijn vinden, maar het is misschien niet altijd hun favorietje. Gelukkig kun je als man een aantal dingen doen die je (waarschijnlijk) de beste pijpbeurt ooit zullen opleveren. Goed opgelet dus.

1. Hou het schoon

Houd je jongeheer proper en rein. Daar moeten we, denken we, geen tekeningetje bij maken. We zeggen niet dat je vijf keer onder de douche moeten gaan staan voor de actie, maar meteen na het verlaten van de fitness je materiaal in de mond van een vrouw steken, is misschien niet echt ideaal. Geloof ons, ze gaat eens zo enthousiast zijn als ze niet proeft wat je gisteren gedronken hebt.

2. Wees geen egoïst

Draag eerst zorg voor je dame, voor je ze zorg laat dragen voor jou. Het is niet om een pijpbeurt af te kopen of zo, maar gewoon een vorm van liefde en beleefdheid. We zijn toch allemaal netjes opgevoed, niet?

3. Overdrijf niet met je handen

Plaats je handen op de juiste manier! De meeste vrouwen zullen het niet erg vinden dat je je handen op hun hoofd plaatst, maar houd ze stil en ga er zeker niet te ‘agressief’ mee aan de slag. En vraag anders gewoon eens of ze het ok vindt.

4. Slijm een beetje

Over vragen gesproken, communicatie is van groot belang, ook bij orale seks. Sommige vrouwen geven niet graag pijpbeurten, gewoon omdat ze niet zeker zijn dat ze het goed doen. Moedig ze dus aan met wat lovende woordjes. Helpt altijd!

5. Praat over het schieten

Vuur altijd een waarschuwingsschot af! Laat ons dit even verduidelijken, want jullie denken waarschijnlijk aan iets anders. Als je voelt dat de finishlijn nadert, moet je haar dat laten weten. We moeten toch niet uitleggen waarom?

Noem het een soort van ‘seks etiquette’. Een vrouw die niet ‘gealarmeerd’ wordt tijdens een pijpbeurt heeft er misschien voor heel haar leven genoeg van!

6. Niet rammen

Ga er niet van uit dat dieper en sneller ook altijd beter is. Begin dus niet je pretorgaan in haar schedel te rammen. Sommige vrouwen hebben net graag dat het wat trager gaat, maak daar dan ook goed gebruik van (en respecteer het).

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments