Met deze 6 tips heb je misschien wel eens kans om een bloedmooie MILF te versieren

Van een rijpere dame kan je sowieso nog veel leren

Ok, de meeste mannen mogen dan het liefst een jongere scharrel op de kop tikken, er zijn ook wel wat levensgenieters die onder het motto ‘op een oude velo moet je leren rijden’ liefst een wat meer ervaren dame aan de degen rijgen. Maar hoe pak je dat nu aan? Een vrouw versieren die je moeder kan zijn aan de haak slaan is niet altijd evident. Wij geven enkele gouden tips!

Vermijd clichés

Je hebt het hier tegen een rijpere vrouw, geen 18-jarige die je nog in je nest kan lullen. Alle mogelijke clichés heeft ze al wel eens gehoord. Laat onmiddellijk voelen dat je haar niet onderschat, door je verzonnen verhaaltjes prikt ze zo doorheen.

Wees wel direct in het versieren

We zitten niet meer op een schoolpleintje. Dit zijn ervaren vrouwen die weten wat ze willen. Indien je daadwerkelijk interesse hebt, laat dat dan ook merken. Draai niet rond de pot of geef vage signalen. Wees gewoon duidelijk in je intenties.

Wees niet te pusherig

Oudere vrouwen zijn als wijn, ze worden beter met de jaren, dus soms moet je ze even rustig laten liggen. Verwacht niet dat ze onmiddellijk gaat toegeven en/of in katzwijm vallen, daarvoor heeft ze al te veel ondervinding en kilometers op de teller.

Wees open en eerlijk

Liegen over je leeftijd heeft geen enkel nut, zeker als je er ook nog eens uitziet als een broekventje. Het gaat er om hoe je je gedraagt al de rest is onbelangrijk.

 Zeg nooit cougar of milf

En vindt ze dat toch leuk dan houd je beter je broek aan. Cougar en Milf worden meestal niet als compliment bekeken. Het is maar dat je het weet.

Zorg dat er een seksuele spanning is

Deze rijpere dames weten wat ze willen en indien je echt een bloedmooie moeder in je slaapkamer wil krijgen, is seksuele spanning opbouwen cruciaal. Zij gaat immers niet zomaar met eender wie naar huis.

Zorg dat zodra ze weet dat je interesse in haar hebt en voelt dat deze wederzijds is dat je de fysieke contacten wat extra opbouwt. Raak ze meer aan, zorg voor meer oogcontact en tracht gesprek wat meer speels en seksueel te maken.

Hou het natuurlijk nog wel een beetje deftig in het begin. Plots platvloers gaan, kan dames met ervaring (en zonder) wel eens afschrikken.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments