8 dames onthullen met welke Tinder openingszinnen zij echt goesting kregen om te daten

Iedereen kan succesvol zijn op Tinder

Tinder is de bekendste datingapp op deze planeet, maar hier ook daadwerkelijk succesvol op zijn, is zeker niet altijd vanzelfsprekend. Bij leuke dames moet je vaak concurreren met heel wat andere mannen waardoor een goede of slechte openingszin plots heel belangrijk is.

Wat werkt nu echter het beste? En wat wordt er aangeraden om te zeggen als opening? 10 dames die volop aan het daten zijn via Tinder vertelden nu welke openingen zij het leukste vonden en waarbij ze ook daadwerkelijk goesting hadden om te reageren.

Geef haar de opening

“De beste opening die ik ooit heb gehoord was de volgende: ‘Ik ben verschrikkelijk met openingszinnen dus ik ga de Tinder-trend negeren en jij mag voor één keer eens met een openingszin beginnen’. Het was simpel en grappig, maar het werkte wel voor mij.” – (Ann, 29 jaar)

Hij wou alles

“Ik had ooit een match met een man die me vroeg wat ik wou: ‘Cheesy openingszin, leuk gifje of voor een date gevraagd worden?’ Het was duidelijk dat hij verwachtte dat ik cheesy openingszin zou kiezen, maar vervelend dat ik ben, zei ik dat hij alle drie moest doen. Iets wat hij ook daadwerkelijk deed. Ik vond het geweldig dat hij die moeite deed en we zijn enkele dagen later ook op date geweest.” (Hayley – 29 jaar)

Niet één, maar twee vragen

“Ik vind het altijd leuk als mannen beginnen met twee vragen op Tinder. Niet zomaar een vraag, maar eentje waarbij het duidelijk is dat ze naar mijn profiel hebben gekeken. Ik heb ook liever twee vragen omdat als er dan eentje bij is waarop ik liever niet antwoord dan kan ik de tweede nog altijd beantwoorden.” (Brook – 30 jaar)

Een complimentje

“De leukste openingszinnen vind ik degene waarbij ik een compliment krijg. Geen seksueel complimentje, maar eentje waarbij ze me het gevoel geven dat ik tenminste uniek ben en dat ze niet tegen elke Tinder-match hetzelfde zeggen. Het kan over mijn uiterlijk of foto’s gaan, maar hou het in het begin nog wat netjes.” (Sally – 32 jaar)

Hou het luchtig

“Voor mij de perfecte opening op Tinder is dat je het vooral luchtig en speels houdt, maar liefst toch ook nog een beetje praktisch. Het leukste dat ik als openingszin had was iemand die vroeg of ik pizza salami of pizza Hawaii wou. Op de eerste date zijn we dan ook pizza gaan eten.” (Suzan – 31 jaar)

Zeg meer dan hallo of hey

“Ik vind Tinder voornamelijk een hel door de oppervlakkige mannen. Ik wil niet het woord ‘hey of ‘hallo’ zien als openingszin. Ik wil tenminste het gevoel hebben dat je mijn foto’s hebt bekeken of mijn bio hebt gelezen. Het zorgt ervoor dat je opvalt. Wij vrouwen krijgen al meer dan genoeg rare openingszinnen. Iets zeggen dat aangeeft dat je ook moeite hebt gedaan, dat zorgt er al voor dat ik veel meer zin heb om met jou te praten.” (Jasmine – 29 jaar)

Een lach

“De beste openingszin was van de man waarmee ik nu nog date. Hij zei: ‘Jij hebt het soort van glimlach waardoor ik zelf begin te lachen wanneer ik naar jou kijk. Bedankt voor mijn dag wat leuker te maken.’ Ik was direct helemaal verkocht.” (Charlotte – 33 jaar)

Smiley’s

“Een man vertelde mij als opening hoe onze potentiële eerste date zou zijn door enkel maar smiley’s te gebruiken. Aan de ene kant toonde hij mij zo dat hij eigenlijk te veel vrij tijd had, maar aan de andere kant moest ik lachen, wist ik dat hij creatief was en een goed gevoel voor humor heeft.”(Gabby – 30 jaar)

Leave a Reply

Your email address will not be published.