Benieuwd naar verbluffende prostaatorgasmes en een prostaatvibrator? Wij deden de test (Nu met 55% korting)

Dit artikel werd gemaakt in samenwerking met Pabo

Enkele maanden geleden schreven we een artikel over mannen die hun ervaring deelden over hoe een prostaatorgasme voelt. Ze waren laaiend enthousiast want bij stimulatie van hun prostaat kregen ze een orgasme dat in de verste verte niet te vergelijken was met een penisorgasme: “Het was een interne explosie die je hele lichaam laat bibberen. Op geen enkele manier te vergelijken met de ‘normale’ orgasmes die de meeste mannen ervaren.”

Door zulk enthousiasme en mooie woorden kregen wij natuurlijk ook wel interesse en we besloten om een ‘prostaat vibrator’ te testen om toch eens te ontdekken hoe dat eigenlijk voelt, een prostaat die op een professionele manier gestimuleerd wordt. Toen we een automatische Men Masturbator (die pijpbeurten nabootst) wilden testen, was iedereen vrijwilliger op de Clint-redactie. Voor dit unieke seksspeeltje was iedereen een beetje verlegen blijkbaar, maar één dappere vrijwilliger probeerde het toch uit.

De prostaatvibrator voelde verrassend prettig

Ik wou dus wel eens dat legendarische prostaatorgasme ervaren en hoewel zo’n prostaatvibrator er natuurlijk anaal in moest, dacht ik waarom niet? Als dit echt zo fantastisch voelt waarom zou ik het dan tenminste niet eens een kans geven en dat hele taboe rond zulke seksspeeltjes even vergeten?

Het doosje dat ik kreeg opgestuurd was heel discreet. Je hoeft je dus alvast geen zorgen te maken dat de buurvrouw per ongeluk je pakketje krijgt. Ik ging meteen aan de slag en bij de opening van mijn nieuwe hebbeding was onmiddellijk duidelijk dat de prostaat vibrator heel comfortabel aanvoelt en duidelijk van kwalitatief materiaal is gemaakt. Het speeltje is niet echt groot, maar de dikte deed me aanvankelijk wel even met de wenkbrauw fronzen.

Gelukkig zat er bij het pakketje heel wat glijmiddel inbegrepen (dat natuurlijk echt wel nodig is). Daardoor kon ik het eigenlijk heel gemakkelijk in mijn achterkant inbrengen en het voelde zelfs best comfortabel. De vibrator lijkt zelf niet diep te zitten en aangezien hij smaller is aan het einde, kan de anus rustig ontspannen. Ik was dus een stap dichter bij dit fameuze en revolutionaire orgasme.

Deze verwarmde prostaatvibrator heeft overigens 10 verschillende trilstanden die je gemakkelijk kan bedienen met een bijgeleverde afstandsbediening, of even gemakkelijk aan het toestel zelf. Vanaf ik de vibrator aanzette, kreeg ik meteen een intens fijn gevoel in mijn lichaam: “Potverdekke, dit voelt eigenlijk verrassend prettig!”

Nieuwe sensaties die ik nog nooit eerder voelde

Ik heb alle 7 standen geprobeerd en vond de krachtigste trilling uiteindelijk ook het fijnste. Ik heb uitgebreid geëxperimenteerd, ook met de positie van de vibrator in mijn lichaam: ik bewoog wat naar links en rechts, duwde extra diep, … Het klinkt misschien wat gek wanneer je dit leest, maar het voelt echt zalig wanneer je de vibrator er nèt niet helemaal uithaalt en dan er terug induwt. Ik was op dat moment dan ook razend enthousiast: “Man, wat een nieuwe sensaties! Dit orgasme gaat spetterend zijn!”

En wat met dat befaamde prostaatorgasme wil je natuurlijk weten? Ik moet toegeven dat ik het helaas (nog) niet heb ervaren. Ik heb het nu 3 keer op een week getest en door een handje te helpen, heb ik altijd wel een ontzettend aangenaam orgasme beleefd, maar het was nog niet die spectaculaire climax waar sommige mannen over praten en dat je zou voelen van kop tot teen.

Ik doe natuurlijk altijd mijn research en na wat Google zoektochten las ik dat het perfect mogelijk is dat deze vibrator niet op mijn maat gemaakt is, maar dat ik misschien wel meer geluk zou hebben met een ander toestel.

Conclusie: elke man moet ooit een prostaatvibrator geprobeerd hebben

Hoewel het niet eindigde met de verbluffende happy ending waar ik op had gehoopt, was het zelf spelen met de prostaat vibrator wel een enorm fijne ervaring en toch iets nieuw wat ik eigenlijk elk man kan aanraden. Zeker voor die scherpe prijs moet je het gewoon eens proberen om gewoon te ontdekken wat het nu allemaal doet. Hij staat nu ook met maar liefst 55% korting te koop vanwege Black Friday week.

Ik ga het toestel absoluut nog blijven gebruiken en het vliegt zeker niet de kast in. Niet alleen omdat ik vaak lees dat je prostaat stimuleren eigenlijk ontzettend gezond is voor mannen, maar dus ook gewoon ook omdat het heel prettig is en ‘eens iets anders’. Misschien bestel ik ooit nog de Hugo prostaatvibrator van LELO waar ik veel lyrische reviews over las omdat er nog net iets meer mogelijk is in die hogere prijsklasse want ik blijf heel nieuwsgierig naar dat unieke orgasme. Om rustig te beginnen is onderstaande vibrator echter absoluut de moeite en ongetwijfeld krijgen veel mannen hierbij wel dat ‘legendarische’ prostaatorgasme.

Meer info en de prostaat vibrator die wij hebben getest, kan je hier kopenNu met 55% Black Friday korting