Beste maten werden verliefd op zelfde vrouw en besloten om dan maar een ‘trio koppel’ te worden

‘Het zaad van een maat kan geen kwaad’

Hoeveel ben jij bereid om te delen met je goede vrienden? Zoveel delen als beste maten Dino De Souza (40) en Saulo Gomes (30) zie je in ieder geval heel weinig mannen doen. Zo werden de twee heren anderhalf jaar geleden beide stapelverliefd op de 27-jarige Olga tijdens hun vakantie in Barcelona.

Ze leerde haar niet kennen via Tinder of een andere populaire datingsite zoals zoals Meetic of Match4Me, maar gewoon in een ouderwets café. Ze waren beide diep onder de indruk van de blondine en hun babbeltje met haar eindigde al snel in een spannende trio. Een leuk eenmalig avontuur met je beste maat zou je denken, maar het werd zowaar zelfs een relatie.

Een nachtelijke trio werd een relatie

Je zou verwachten dat één van de twee een stapje opzij heeft gezet, maar ze waren zo stapelgek van Olga dat ze besloten om het anders aan te pakken en hun vriendin kan daar dus nu de vruchten van plukken.

De knappe blondine uit Wit-Rusland moet blijkbaar echt een waanzinnige vrouw zijn want de twee vrienden besloten om dus samen in een relatie met haar te stappen. Iets wat ze nog nooit eerder hadden gedaan, maar van jaloezie is geen sprake blijkbaar. Ze zijn nu dus een ‘throuple, ‘trioppel’, ‘trio-koppel’ of hoe je het ook wil noemen.

“Toen Saulo en ik in Barcelona waren, zijn we in een café naar een Champions League wedstrijd gaan kijken. Toen we deze binnenstapte zagen we Olga daar zitten met een groep van haar vrienden. We vroegen toen of ze bij ons wou komen zitten om iets te drinken en dat is waar alles begon.”

“Onze chemie met Olga is zo sterk dat we er echt voor open stonden om met in een relatie met drie te stappen. Wat wij voelen voor Olga is gewoon onbeschrijfelijk.”

Toen de heren voor de eerste keer aan hun familie en vrienden vertelden over hun relatie waren ze behoorlijk in shock, maar uiteindelijk hebben ze de unieke relatie aanvaard en steunen ze hen en Olga volledig. Op het internet krijgen ze wel wat commentaar, maar naar eigen zeggen ‘boeit hen dat geen f*ck’.

Het seksleven van Olga en haar mannen

Het trio woont nu in Frankrijk en ze willen beide om te beurt graag Olga zwanger maken binnenkort. Voor het overige willen ze weinig over hun seksleven lossen, maar het is wel duidelijk dat de beste vrienden enkel seks hebben met Olga en niet met elkaar.

Of dat wil zeggen dat ze om de beurt rampetampen met hun knappe vriendin of dat ze bijna elke dag gewoon een trio hebben waarbij Olga verwend wordt en ze elkaar niet aanraken, is niet duidelijk. Het is in ieder geval wel duidelijk dat de Wit-Russische blondine niets tekort komt.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments