Bij Playboy verkopen ze niet enkel magazines, dit zijn hun best verkochte producten

Bij Playboy verdienen ze niet alleen geld met magazines

Playboy werd in 1953 door de legendarische Hugh Hefner opgericht. Een mannenmagazine waar heel wat knappe dames poedelnaakt poseren. Wereldberoemde vrouwen stonden voor behoorlijk wat centjes in het tijdschrift en Playboy is ondertussen dan ook wereldwijd gekend.

Playboy is ondertussen veel meer dan enkel maar een boekje, maar ondertussen zelfs een gigantisch merk. Het ‘Bunny’ logo is ondertussen al net zo bekend als de ‘M’ van McDonald’s. Maar welke Playboy-producten vliegen nu over de toonbank? Wij sommen ze even op.

De Playboy 2021 kalender

Een kalender die je ongetwijfeld al op veel plekken hebt gezien. Elk jaar komt Playboy met heel wat kalenders met daar in prachtige, naakte dames. 12 vrouwen die je kan bewonderen en ondertussen weet je ook elke dag van de week.

Heel simpel, maar zelfs in het jaar 2020 vliegt deze kalender over de toonbank. De Playboy-kalender voor 2021 is overigens al te koop. Het ideale cadeau voor een maat of gewoon voor jezelf natuurlijk.

Foto’s bekijken van de Playboy 2021 kalender en deze kopen, kan je hier doen.

Playboy condooms

Playboy is natuurlijk ook met seks verbonden, maar dat Playboy eigen condooms heeft verrast ons toch ook een beetje. Nochtans zijn deze blijkbaar behoorlijk populair. Ze hebben deze zelfs in verschillende smaken, aardbei is de meeste geliefde bij Playboy-fans.

Meer info en Playboy condooms kan je hier kopen.

Playboy parfum

Iets waar ze bij Playboy nog aardig wat geld mee verdienen, is hun gehele parfum collectie voor zowel mannen als vrouwen. Dit zijn meestal goed ruikende eau de toilettes, maar eigenlijk zeer betaalbaar.

Hun collectie in parfums is zelfs behoorlijk indrukwekkend en bestaat uit tientallen producten.

Je kan hun parfums voor mannen hier bekijken en kopen.

Je kan hun parfums voor vrouwen hier bekijken en kopen.

Playboy tepel- en navelpiercings

Dat er piercings zijn in de vorm van een Playboy Bunny zal misschien niet verbazen, maar deze worden klaarblijkelijk ook heel erg veel verkocht, beter dan sommige ‘gewone’ juwelen. Ze hebben ze in allerlei formaten en vooral de tepelpiercings blijken populair te zijn.

Je kan hier een Playboy tepelpiercing kopen.

Playboy dekbedovertrek

Als je aan de dames wil laten zien dat je een echte Playboy bent, moet je misschien een dekbedovertrek van het bekende merk aanschaffen. Overtrekken en kussenslopen blijken big business te zijn voor Playboy. Iedereen wil blijkbaar het bekende konijntje in zijn/haar slaapkamer.

Alle dekbedovertrekken kan je hier bekijken en kopen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments